Hook 12-10-12


12. října 2012, autor skraloup13,



Celej můj dlouhej brožovanej život máti zavařovala marmeládu. Z jahod, z černýho a červenýho rybízu. Měli jsme toho ve sklepě plný regály a třeba palačinky s jahodovou marmeládou byly luxusní.

Teď jsem se dozvěděl, že jsem celou dobu žral něco úplně jinýho, než jsem myslel, protože marmeláda je z citrusů a z jahod můžete vytvořit tak akorát džem, kterej nikomu neposlouží.

Když teď napíšu, že mne ty brusleský smažky serou, tak jsem mírnej jak vovce. Ať už jdou kurva s prominutím do prdele. Tohle by nevymyslel ani Orwell blahé paměti. Co to doprdele musí být za vyšinutý vymaštěný kretény, že chtěj celýmu kontinentu, kterej mimochodem mele z posledního, takovejmahle píčovinama sešněrovat život? To maj v Bruselu nějakou soutěž? Něco jako „Bruselský Hovado měsíce“?

Víte, já i my od Hooka na sobě necháme dříví štípat. Jsme tím pověstný a jsou lidi, kteří nás považují za odevzdané debily, jenže pravda je ta, že pod nehybným xichtem pokerového hráče Mavericka silné emoce prudce se převalují a až tohle dodatluju, začnu gůglit levný letenky do hlavního města znamenitejch kreténů a moc bych se na místě bruselskejch smažek neusmíval, protože sice jsme národem Josefa Švejka, ale taky jsme národem, kterej vynalez semtex. Fakt mě serou,.

Naši fotbalisti budou hrát na Maltě. Trenér Bílek vyhlásil ambiciózní cíl, totiž že by chtěl, abysme skórovali. Že doteď na tom příliš nebazíroval, ale pak si s přibývajícím věkem uvědomil, že góly tak nějak k fotbalu patří, takže je zahrnul do strategie, i když tím hráče poněkud zaskočil. Některý to dost sebralo, jak víme z dobře ověřených zdrojů, ale když si uvědomili, že Bílek neurčil, do kterej branky maj ty osvěžující góly padat, tak se zasejc uklidnili. Ty jo, to zas bude podívaná.

Jennifer Aniston se stala tváří vlasovejch produktů. Netuším, kdo je to Jennifer Aniston, nicméně věta sama se mi nějak nezdá. V rychlosti to rozeberu.

Pokud se stanete tváří něčeho, znamená to, že to „něco“ dosud tvář nemělo. To za prvák. Za druhák, vlasovej produkt je mastnota, neboli sádlo. Schválně – nemejte si čtrnáct dní vlasy a uvidíte, co budete mít na škebli za parádu.

Tedy titulek by měl správně znít takto – Jennifer Aniston se tváří jako sádlo. (Tohle byl malej příklad přísně logického myšlení, který je nám od Hooka vlastní.)

Praha je prej druhý nejpromiskuitnější město Evropy, což je kec nevídanej, protože my od Hooka chodíme pouze do Hooka a nikam jinam, jsme věrný, nezahejbáme, lejem na výčepu a jinde nás nenajdete. Řek bych, že asi mysleli jinou Prahu, tedy Brusel.

Venku se nadouvá okluzní fronta jak přežraná lvice. Skupina Cirrocumulusů se pomalu transformuje do Stratocumulusů a tyto lidově nazývané dešťové kupy nás o víkendu zechčijou intenzivně, soustředěně a s chutí. Nebo taky ne.

Fajn víkend.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 12-10-12” - 1


    Eva   (12.10.2012 (21.47))

    Marmeládu a rum si můžou odškrtnout, teď ještě to pomazánkový máslo: http://www.suvicka.cz/?p=3981 Napsala jsem to před dvěma roky a od té doby je to ještě horší.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička