Don Miguel Ruiz osobně: Dva dny prožitkového semináře v PRAZE


21. října 2012, autor Renata Petrickova,



Znáte Čtyři dohody? Pak vězte, že na přelomu října a listopadu bude Don Miguel Ruiz v Praze pořádat setkání a dvoudenní seminář. Zažít toltéckou moudrost na vlastní kůži a slavného autora i s jeho synem Donem José Ruizem, je obrovská šance. Čtyři dohody v praxi!
Nejen Čtyři dohody, ale také Pátá dohoda, Láska, vztahy, přátelství a také tituly Přestaň se bát, Hlas přátelství a Toltécká proroctví, to jsou některé z jeho dalších děl, přičemž na některých spolupracoval i jeho syn,  jež symbolicky přebral štafetu moudrosti svého otce. Málokdo možná ví, že sám Don Miguel žije již několik let s transplantovaným srdcem, které mu poškodil silný infarkt, po kterém byl devět týdnů v kómatu. Jakoby mu život dal „prodloužení,“ aby svou tvorbou dodal naději a víru dalším milionům lidí na celém světě.
Přednáší a pořádá semináře především ve Spojených státech a jeho návštěva v Evropě je tedy velmi vzácná. V rámci světového turné navštíví tedy i Prahu.
SETKÁNÍ         31.10.      KONGRESOVÉ CENTRUM     18-21 hodin
PROBUZENÍ      1.11.                           – ll –                       10-18 hodin
Ke svému programu oficiálně říká:
„Pak vás tedy zvu, abyste otevřeli svá srdce a pomohli mi změnit svě. První otázkou samozřejmě je: jak chcete změnit svět? Odpověď je snadná. Tím, že změníte svůj vlastní svět. Když vás žádám, abyste mi pomohli změnit svět, nemluvím o planetě Zemi. Mám na mysli svět, který existuje ve vaší hlavě. Nedokážete změnit svět, jestliže nezměníte nejdřív svět, který máte v sobě. Změna začíná u Vás. Změňte svět tím, že budete mít rádi sami sebe, že si budete užívat života plnými doušky a svůj osobní život proměníte v rajský sen. A já vás žádám o pomoc, protože vy jste jediní, kdo tuhle změnu může provést.“
Jeho úhel pohledu na život je totiž jako diamant – má mnoho nejrůznějších ploch a odstínů, základem však je, že ho držíme pevně ve svých vlastních rukou:
„Kamkoli jdu, slýchávám lidi říkat, že na tento svět přicházíme s posláním, že máme nějaký úkol nebo že musíme tento život překročit. Věřím, že sem opravdu s nějakým posláním přicházíme, ale nic překračovat ve skutečnosti nemáme. Naším posláním je být šťastní. „Jak“ to udělat záleží na bezpočtu různých způsobů toho, co máme rádi, ale tím pravým posláním našeho života je užívat si každičký okamžik, který zde máme.“
Účastníci jednoho večerního a jednoho celodenního semináře (s polední přestávkou) se setkají s Donem Miguelem Ruizem a jeho synem Jose Ruizem v tématech ČTYŘ DOHOD, PÁTÉ DOHODY a PROBUZENÍ.
 Jedinečná atmosféra, kterou zažívají účastníci Ruizových seminářů, jsou inspirováni jeho učením a zúčastní se        cesty osobního rozvoje. Druhý den programu je otevřený, s možností prožitku, který prožívají lidé na setkáních v Mexiku. Program je flexibilní, vše záleží na současném zdravotním stavu Dona Miguela. Eventuální program a Iniciace na Vyšehradě jsou optimální a zatím nebyly stoprocentně potvrzeny.

Bližší informace:    www.donmiguelruiz.cz          
www.ticketstream.cz           
www.pragma.cz







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička