Hook 06-11-12


6. listopadu 2012, autor skraloup13,



Na Praze pět, tedy přesněji na Smíchově, maj tamnější radní zamotanou škebli, neb se jim rozesralo jejich úsilí zkrášlit svou už tak hezkou čtvrť. Jestli si pamatujete, kdysi jsem vo tom psal.

Nakydali tam na chodníky takový velký betonový urny, nějakej metr na tři s tím, že až seženou hlínu a výživnej humus s dešťovkama, kterej ten humus budou vokysličovat a budou se množit  a jelikož se betonem neprobouraj, tak se jejich přebytky budou prodávat smíchovskejm rybářům, kerý na ně v průzračně čisté Vltavě budou chytat kapry, co maj vobě voči ne jedné straně hlavy a mluvěj cizí řečí, prostě tohleto všechno si osvícení radní naplánovali, jenže realita je taková, že humus není, dešťovky u nás vyhynuly a vůbec je to celý v prdeli, neb včera bylo včera a dnes je dnes a momentálně je celá věc posunutá úplně někam jinam, neb se rozjíždí anketa iniciovaná radnicí, kam jako s nima. S betonovejma urnama.

Anketa má zatím výsledky jednoznačný, neb drtivá většina těch, co online odpověděli soudí, že by se ty urny měly vodvízt do prdele, akorát starej Nápravník, kterej chodí sjetej vokolo Anděla a každýho se ptá, jestli neviděl jeho kámoše Gabriela, co má křídla jak kondor a nad čelem světýlka si myslí, že by se měli vodvízt ještě dál.

Já osobně bych spíš než nějakou anketu rád viděl na webu jména a fotky těch idiotů, co tuhle neuvěřitelnou píčovinu vymysleli. To se samozřejmě nestane, ale bylo by to fajn.

Rozjíždí se akce, že by jako doktoři měli míň chlastat, když jsou ve službě a dělaj zákroky. S tím celkem souhlasím, i když znám pár doktorů, vod kterejch bych si za jejich střízlivosti nenechal vyndat ani nudli z nosu, protože bych měl strach, že vypíchnou voči nejen mně, ale i všem kolem. Chlast mimochodem k felčarům tak nějak patří, stejně jako naučný slovník ke mně.

Náš Taťka největší, asi že se málo vyspal, protože mu dali potrhanou moskytiéru, včera napsal jen stručný laoský info, že tam maj skoro všichni vztah. Dál nepsal, neb si škrabal pupínky a mumlal si cosi o podceněných mandatorních výdajích na repelenty.

Na netu visí, že Iveta Bartošová má cosi napěchovaného a pisatel se ptá, kde k těm melounům přišla. Trochu jsem gůglil a nevím, Ani v Lidlu teď nemaj melouny v akci. Možná, kdyby se jednalo vo kuřecí prsa, tak bych to viděl na Alberta. Ale takhle – fakt jsem zmatenej. Už vod rána.

Omlouvám se, že píšu míň než obvykle. (I když si myslím, že si spousta z vás voddechla.) Tenhle tejden je nějakej kalup.

Dnes chcát nebude. Ne že bych zanevřel na osvěžující provazce deště, jež vesele bičují naši zpustlou zemi, ale nějak mi stávkujou stěrače.

Buďte happa a kdo chce, může bejt i funny. Přemejšlím, jestli včera na jedničce seděla L. Bax. Ony ty šantánový hookovský lucerničky děsně matou.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 06-11-12” - 1


    Eva   (6.11.2012 (16.11))

    O těch "vanách" píšou pořád. Taky se v nich lidi v létě koupali. No je fakt, že zkrášlování vypadá jinak.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička