Hook 09-11-12


9. listopadu 2012, autor skraloup13,



Náš Taťka největší se zamyslel, dal si moravskýho brabce z gekona, z kterého pochází kancléř Hájek, chvíli si cosi šuškal s Antikristem, kterej se stavil v Lánskej voboře na poslední leč a pak vypustil mezi přítomné mimo jiných věcí (gekon děsně nadýmá) i jedno moudro, že jako je dost dobrý, když vláda trvá dál, protože opak by znamenal chaos. Že mu to přijde signifikantní.

Mno, nám vod Hooka to přijde především blbý. Když použijeme naši voblíbenou logiku, tak dle Taťky je v současnosti v naší rozpustilé zemi pořádek, tedy lad. Exekutoři vesele zabavují poslední zbytky majetků, co ještě nestihli seknout, smažky ve vládě nás posílaj víc a víc do prdele, protože chtěj budoucnost bez dluhů, z učebnic pro základní školy se zmizíkuje slovo marmeláda – ufff moh bych takhle pokračovat ještě dlouho, ale akorát bych se zasejc nasral. Takže jen stručně – milej Taťko, Chaos už je ve dveřích. Stojí tam jak Clint Eastwood, v klobouku, v dlouhým koženým kabátě a jezdeckejch botách s vostruhama a už jen čeká, až se k němu někdo přitočí a řekne heslo. Pak vyrazí a srovná to tady do latě tak, že by to nedoved ani Pitomio emzák. Mimochodem, heslo je „Pomazánkový máslo s tebou, bratře“.

Když jsem u toho Pitomia. Ten japonskej hanák se přiznal, že jedním ze vzorů, kterejma se řídí, který studuje, vobdivuje a snaží se je pochopit v celý mezinárodní souvislosti je i Pavel Kohout. Mno, Pavel Kohout, grafoman Pavel Kohout, není myslím zrovna figura, jejíž myšlenky kohokoliv kamkoliv posunou. Hodím vám sem začátek jedné básně, kterou Pavel Kohoutů zplodil:

 

ZAMILOVANÝ STARŠINA

 

Stalo se to při muzice,

tím náš příběh začíná.

Ona byla soustružnice,

on byl mladý staršina…….

 

Nebudu pokračovat dál, abych vás příliš nerozrušil, ale jestli si Pitomio tohle čte před spaním, tak potěš. Mimochodem, Pitomio je skvělý jméno. Fascinuje mě, jak sedm písmen dokáže dokonale chrakterizovat člověka.

Taťka největší byl včera aktivní. (Asi že ten gekon.) Řek taky, že naše armáda končí s expedicema. Že bude doma. Dost nás to mrzí, protože to znamená, že třeba expedice k pramenům Orinoka je u ledu. Hodně jsme si vod ní my vod Hooka slibovali. Třeba že najdou novou flóru, faunu a takový ty věci důležitý pro život. No co, serem na to. Uděláme si expedici svou. Včera jsme se domlouvali, že pojedem z Pražskýho na Pankrác do Arkád. Kdosi nám tvrdil, že tam maj jezdící schody. Je to samozřejmě píčovina, schody nejezděj, ale vomrknout to půjdem.

Kdesi jsem čet, že v Alabamě jsou zakázány jakékoliv sexuální hračky a že v Marylendu, ve městě Halethorpe je zakázaný líbat se dýl než minutu. No, co se týče Alabamy, celkem je chápu, protože mně se Barbie, Ken a ten divnej kůň Blizzard s několika nelogicky umístěnými tělesnýmo otvory taky nelíbí.  A Halethorpe tleskám, protože dýl se stejně dokáže cicmat tak akorát potápěč. Je vidět, že Amíci maj rozum, když se jim náhodou do toho neserou kalifornští vědci.

Jinak děkuju moc za včerejšek. Tolik zhlídnutí a lajků, fakt díky. Protože jsem z toho ještě teď rozechvělý, něco vám povím. Celej víkend nebude chcát. Tak.

Užijte si vodpočinkovejch dní a v pondělí se posunem do dalších levelů.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 09-11-12” - 2


    Agin   (9.11.2012 (12.18))

    A jak řekl, tak udělá, to si pišme :-)


    skraloup13   (10.11.2012 (11.04))

    :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička