Hook 14-11-12


14. listopadu 2012, autor skraloup13,



V sobotu sedmnáctýho maj bejt prej v Praze velký demonstrace. My vod Hooka jsme to nejdřív chtěli ignorovat, ale pak jsme si řekli, že by to asi byla chyba, takže vyrazíme demonstrovat též, protože se nám nelíbí připravované znění nového zákona vo archeologii, zvlášť pragraf sedm, kde se říká, že pokud na svém pozemku objevíte pyramidu, musíte ji oplotit, postavit k ní hlídku, vše oznámit nejbližšímu archeologovi s akreditací, zajistit catering a být k dispozici povolaným. Fakt jako nechápeme, proč, když už teda tu pyramidu voplotíme, k ní máme ještě stavět někoho na stráž.

Další věc, která se nám nelíbí je to, že Keira Knightley řekla, že klíďo ukáže kozy, jelikož stejně žádný nemá a pak to provedla. Kamarád utrpěl šok, neb je odkojen Rubensem, žádá odškodnění a my jsme s ním manifestační.

Máme připravenej transparent – „Pyramida bez hlídky a Knightley bez koz? Cože??“

Myslíme, že by to mohlo pomoct. Budeme demonstrovat před Hookem. Sraz máme v sobotu za deset čtyři, protože ve čtyři se otvírá. I tak ale každýmu, kdo přijde, doporučujume vzít si sebou dvě plechovky Gambriiinusu, jelikož dahydratace je děsná kurva. Jdeme manifestovat, ne se zabít.

Mno, začátek mám za sebou a dohromady jsem nic nesdělil. Takže teď takovej malej poučnej příbeh.

Jeden můj známej, co si potrpí na souměrnou figuru, vytesaný břicho a široký ramena, byl až do svejch pětatřiceti let smutnej, že je tlustej, nemotornej a asymetrickej a děsně s tím bojoval a čet různý dietní předpisy a nadrtil se všechno o spalovaní tuků a vyřídil si permanentku do dvou posiloven a furt něco mlel vo tom, že je nebezpečný se přetrénovat a nehnul se z Hooka a seděl na výčepu a cpal do sebe tiramisu a horkej grog s třema cukrama a v peněžence měl fotku Arnolda, když byl ještě za Conana a vždycky po sedmým grogu se na tu fotku kouk a pak se kouk dolů, kde mu plandalo břicho a z vočí se mu valily slzy jak kobylí hovna a každýmu, kdo byl vochotnej ho poslouchat říkal, že má zkurvenej metabolismus, protože vo hubnutí ví prakticky všechno, v několika světovejch jazycích a je mu to k hovnu, jelikož je pořád tlustej a nikdo mu nedá práci a že ho před tejdnem vyhodili z uhelnejch skladů, kde dělal závaží a co že si teď počne a pak mu jeden idiot poradil, že jediný, co na hubnutí funguje je krabičková dieta, což je věc nevídaná a vědecky podložená a prostě máte na den asi pět nebo kolik krabiček, kde je jídlo a to můžete sežrat a navíc ani nic a ten kamarád přestal vzlykat, a že ho to jako zajímá a jestli to jde udělat podomácku, protože jak ho teď vyrazili z uhelnejch skaldů, je bez koruny a grog není zadarmo a ten idiot mu řek, že určitě a tak si kámoš sehnal vod známýho z Alberta pětatřicet krabiček, že to bude mít na tejden a že si je naplní a bude pak štíhlej jak vrbovej proutek a začal ty krabičky plnit, tedy poté, co si na ně v obyváku udělal místo, protože to byly krabičky vod banánů, víte co se do nich vejde půlka prasete a von tam dal řízky a šumavu a hořčici a bábovku a sklenici kyselejch vokurek a termosku s grogem a rybářskou stoličku, aby nejed ve stoje, neb to nadýmá a zpomaluje žvýkání a musel si vyřídit na svý rodiče home kredit, protože narvat pětatřicet krabic vod banánů přišlo na skoro dvacet tisíc a von to tejden poctivě žral a teď je s otravou žaludku na interně v Krči a přemejšlí, jak zaplatí první splátku home kreditu, aby za rodičema nechodil na návštěvu pod most a kde taky vezme prašule na novej šatník, protože se za ten bohatýrskej dietní tejden spravil vo sedm velikostí.

Z tohohle plyne poučení, že člověk by měl bejt rád, že je takovej jakej je, že by neměl zpychnout a myslet si, že když ho ten nahoře nějak vytvaroval, že to může klíďo změnit. Prostě člověk by měl bejt skromnej a ne bejt zpovykanej jak nějakej mladej smrad bez názoru a správnýho vedení.

Dnes bude celej den taková mlha, že si ani nevšimnete, že chčije.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 14-11-12” - 1


    Agin   (14.11.2012 (8.51))

    Věděla už Sofi eL, jak udržet mládí pel. Narvat botox do rtů, čel, hrudník zase vypne gel. Tyhle agresivní špásy, ovšem známý z Hooka sprasí. Vrstva podkožního tuku, hravě ničí vrásku v cuku. K čemu pláč a laskat muku?



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička