Hook 19-11-12


19. listopadu 2012, autor skraloup13,



Pitomio, kterej k nám až z dalekého Japonska přijel s tím, že pomůže kde bude třeba a jestli má dělat popeláře nebo prezidenta je šumák, hlavně když se posunem dál a věřte mi, bratři a sestry, pro sebe to nedělám, jen pro tu naši krásnou českou kotlinu a fakt mě teď neserte, protože jestli se ukáže, že podpisů mám míň než je třeba, poženu to vejš a nechtějte po mně, abych se rozbrečel.

S těma podpisama na prezidenta je fakt svízel. Jak už jsem nedávno avizoval, těch Járů Cimrmanů tam u Pitomia bylo moc, teď se i zjistilo, že se mu tam podepsal Vinnetou, Batman, Spiderman, Mary Poppins, Ignácius J. Reilly, kapitán Nemo, Mauglí a Baghýra, což jsou evidentně figury bez českýho občanství a začíná to vypadat, že je Pitomio mimo mísu. Chtěl bych napsat, že mě to mrzí, ale nechce se mi při pondělku lhát.

Astrolog Petr Messany zveřejnil předpověď na příští rok. Jelikož prej Neptun skříží dráhu, bude to velice turbulentní. Jestli se k tomu přisere i Venuše, mohlo by to být až apokalyptické, pokud tedy dřív nenastane konec světa, vo což se usilovně snaží Pluto, ale jelikož je maličký, moc šancí nemá. My jsme vo tom včera u Hooka mluvili a shodli jsme se, že Messany je mimoň, protože Mars všem nakope prdel a nebude se vohlížet na nic.

Včera nebo kdy proběh v Praze souboj. Souboj silikonů. Mesárošová a Mašlíková hráli šachy, na jakejsi dobročinej akci, ale moc jim to nešlo, protože uměly tahat jen s králem. Navíc, když se v zadumání sklonily nad šachovnicí, vždycky kozama zalehly postavení. Jednu věž prej jedna z modelín zalehla tak zprudka, že zní udělala pindíka. Moc se mi tomu věřit nechce, ale možný to je, copak vo to.

Určo víte, že jsou lidi, co se straněj kolektivu a pak že jsou tací, co se skamaráděj s každým, před nikým nemaj žádný tajemství a jsou ozdobou každej dobročinnej akce. Jeden můj známej takovej je. Ať přijde kam přijde, za pět minut se baví se svým okolím, jak kdyby se všema chodil do školky. S každým se poplácává po ramenou, vyměňuje si s nima adresy, sim karty, piny a rozličný hesla. Nevím, jestli to je dobrý, ale von to tak má rozdaný.

Já jsem byl nedávno v jednom Albertu, stál jsem u kasy a přede mnou byl důchodce, kterej si koupil tři rohlíky a jogurt. Platil kartou. Strčil ji do strojku, hned napotřetí a pak zjistil, že si nepamatuje pin. Jelikož byl pohotovej, vyndal mobil a zavolal dceři, aby mu poradila. Byl nejen pohotovej, ale taky hluchej, takže pro jistotu po ní ty čtyři čísla opakoval tak nahlas, že to muselo bejt slyšet až vzadu u teplýho pultu. Mládenci, co posedávali na radiátorech před kasama a likvidovali pozdní sběr z krabice, zpozorněli a když důchodce uzavřel obchod, vyrazili s ním. Nevím, jak dopad, ale hádám, že asi všechno domů nedones.

Tím chci říct, že jsou věci, který není dobrý svěřovat okolí, protože vám za to to zdánlivě neškodné okolí můžu namlátit držku.

Drsňák Habera bude dělat porotce. Mno, ať si dělá co chce, ale že by byl ten čtyřicetikilovej chcípáček drsňák se mi nějak nezdá. Asi mám na drsňáky příliš vysoké nároky.

Víkend byl náročnej, což jste asi poznali, jelikož píšu mnohem větší píčoviny, než normálně. Tak se nezlobte.

Bude chcát. Asi za hodinu. Je mi to jedno.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 19-11-12” - 1


    Eva   (19.11.2012 (11.08))

    Nákup u Alberta je zcela vystihující, předpoklám, že většina důchodců nebude volat dceři, ale PIN si napíšou na lísteček, který si uloží do peněženky hned vedle karty. Tomio nás může spasit aspoň jako senátor. Je to jeden z mála, kterej šel do senátu a nekřičel předtím, že tam jde jen kvůli tomu, aby ho zrušil.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička