Hook 23-11-12


23. listopadu 2012, autor skraloup13,



Karolína Peake, která mimo to, že dokázala se svým starým vydělat na vile v Tróji těžkej balík, jelikož Janouškovi se ten barák líbil a když se ti něco líbí, tak není co řešit, což ví každej, kdo vydělává těžký love a nám, co máme hovno, ukazuje záda v jihokorejským autě z Německa, tak ta Karolína Peake povídala, jak jsou teď ty zmatky okolo obsazení postu ministra dopravy, že to kdyžtak vezme sama, i když je vystudovaná právnička, takže má blíž k zemědělství, cestovnímu ruchu a zdravotnictví, ale jeden když je ve vládě, tak se musí obětovat, neb slouží celku a je jedno z mnoha koleček v tom složitém stroji, o kterém naprosto nikdo netuší, jak funguje, ale naprosto každej ví, jak by fungovat měl a jelikož milá Karolína je náčelníkem party, která má sto členů, což je asi polovina počtu, kterej bysme dali my od Hooka spolu s lidma vod Vystřelenýho voka, aniž bysme se museli svolávat, tak na to má morální nárok a navíc jí to slíbil Mirda Kalousků, kterej momentálně rozdejchává poznání, že lidi ho maj rádi, rozuměj mu a i s výhradama jdou za ním, což mu potvrdily sms z mobilu, co visí vedle seznamu telefonních čísel našich vedoucích smažek na výstavě Ztohoven.

Abych řek pravdu, nechtěl bych, aby konec předešlého souvětí vyzněl nějak jako že Ztohoven obdivuju, jelikož si myslím, že s tímhle jsou za čárou, protože to už není cílení na první signální, ale to je cílení na sračky, co má každej z nás někde ukrytý a myslím, že tohle by se mělo ventilovat u psychouše a ne tím, že někomu pošlu sms, že mu pověsím děti na strom. To jen tak na okraj, abyste si nemysleli, že každýmu tupě tleskám. Tohle prostě Ztohoven posrali – podle mne – a skoro mi přijde, jak kdyby jim docházela invence. Pokud nějakou invenci kdy měli. A nemlaťte mne. Píšu jen, co si myslím.

Pitomia, Bobo a Vladimíra Iljiče Dlouhého prej vyškrtli z konkursu na prezidenta. Nechce se mi k tomu nějak moc vyjadřovat, jelikož to ještě není ofiko, nicméně nemáte pocit, že ta nádherně modrá obloha, již opanovalo rozesmáté slunce, ten slavičí zpěv, rozverný tlukot odpočinutého datla, ti nadšení brabenci, ty plné regály v Žabce, to tiše bzučící chlazení, utopenci na talíři, kniha a karma a aura, že to všechno jaksi evokuje, že dnešek je prostě skvělej?

S těma eskartama to je fakt dobrá schíza, protože jestli něco ilustruje tupost našich smažek, tak je to tohle. Někdy mi přijde, že ti nahoře maj jeden jedinej vládní pgm, kterej jde shrnout do věty – Pořádně to těm znrdům, tomu národu českýmu vosladíme, pořádně je voserem a přinutíme je až k pláči.

Tohle je trochu ze Švejka, ale celkem to myslím sedí.

Ornella Štiková, co vypadá starší než její matka, byla na nějakej akci (míchání koktejlů) a moc si to pochvalovala. Ona si totiž Ornella píše deníček a pokud to není nějaká parodie či recese, moc bych se nesázel, že trefí třeba na hajzl, protože to je prostě hrůza. Takhle se píše v předškolním věku, když se nedává pozor. Já vím, že každej nemůže bejt chytrej jak náš Taťka největší, každej nemůže bejt takovej vytuněnej grafoman jako von, každej taky necestuje a nevšímá si všeho jako von, v poho, ale už taky vím, proč se Kokta z jejího jména rosí.

Byl na nás vznesen dotaz, myslím na nás vod Hooka, jestli pokračujeme v našem muzikálu. Mno, dost jsme vo tom přemejšleli, padlo u toho mnoho jointů a k nějakému závěru jsme se nedobrali. Ono je toho na jednu tranu moc – připravujeme celovečerák, teď ještě před Vánoci budeme točit hudební klip, kde budu dělat hop, celým slovem hiphop, už mám i umělecký jméno MCPiczcha – ale na druhou stranu se toho nechceme vzdávat, protože ta titulní muzikálová melodie „la la la lá lá la la lá“ je fakt silná. Prostě – nezamázli jsme to, pouze odklonili.

Dnes bude docela hezky, takže pokud vás to zechčije, rychle uschnete. Víkend tak nějak střídavě. Možná mne něco napadne zítra či pozítří, ale spíš bych to viděl na pondělí. Mějte se fajn.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička