Hook 26-11-12


26. listopadu 2012, autor skraloup13,



S tou pozitivní revolucí – evolucí Karla Janečka to už přestává bejt prdel. V pátek měl v Lucerně se svými soukmenovci seanci, v sobotu evidentně v jiném Vesmíru se nacházející Landa označil Janečka jako Krále králů a fakt jsem se musel štípnout, jestli náhodou ještě nejsem na tripu, jestli jsem to s tím neurolem, jointem a malinovým koktejlem nepřehnal a bohužel jsem zjistil, že to je realita a i když mám rád nadpřirozeno, tajemno a okultično, zatnuly se mi chodidla v pěsti a celkově mám takovej ten pocit jako měl jeden maník, kterej šel při důlním neštěstí zavalenejm na pomoc a jeho syn, pětiletej cherubínek, se ho držel za kalhoty, upíral na něj nevinný dětský voči a furt jen opakoval „opravdu musíš do toho uhelnýho dolu, taťko?“ a on, s hrdlem staženým nedokončeným vzlykem přikýv a vlez tam a už ho nikdy nikdo neviděl.

Tím chci říct, že mám pocit, že se stane něco, co většina z nás nechce, ale bohužel s tím uděláme naprostý hovno.

Já osobně miluju fantasy, komixy, magii a takový ty věci, ale pořád si jsem schopen zachovat odstup. Třeba když mne chytí revizor, nevytáhnu na něj čarovnou hůlku, ale normálně se snažím utýct. Tady nám ale parta šampónů s kamenným xichtem předkládá, že kolem nás, v našem reálným světě, pobíhaj zlojedi, asi i zlobři, berserkové a vampýři a pokud to tedy přijmeme, tak si myslím, že Janeček a ta jeho pozitivní parta jsou emzáci třetího stupně, tzn. že jsou v takovým levelu, že nejdou rozeznat vod normálního člověka – akorát když se říznou, tak z nich neteče krev, ale čirá protoplazma bez zápachu.

Proti nim je iluminát Hájek, co nepochází z vopice ale z gekona, nevinná najva. No nic. Budem je, my od Hooka, sledovat s průběžnými komenty.

Nějak ke konci týdne budeme točit hudební videoklip. Bude to hiphop. Bude to takovej příběh. Ještě musím sehnat nějakej řetěz, ale jinak už mám všechno. Kšiltovku, mikinu s kapucí a takový ty věci nutný k tomu, aby úspěch byl zaručen.

Dnes večer u Hooka proberu s Márou, tedy s rejžou, lokace, protože to musí bejt dynamický a vo něčem. Budu tak jako rapovat a děsně hrozit. Myslím, že mi to půjde, jelikož mám pro tyhle věci talent. Při vší skromnosti, které jsem schopen. Dám vám sem kousek textu, abyste měli představu, v jak drsným duchu se to ponese.

 

…. měl jsem kdysi kocourka říkal jsem mu Mourku,

zemřel v hroznejch bolestech na rakovinu šourku,

brečel jsem jak malej gangsta brečel jsem jak sysel,

nemít hiphop kamarády tak jsem někde visel….

 

No a takhle to bude celý dvě minuty, jelikož tak jsme nastavili stopáž. Lavina myšlenek, jestli mi tedy rozumíte.

Jakási Miley Cyrus dostala k narozeninám prasátko. Nacpaný do čtyřech tlačenek. Asi nebylo velký. Já bych si k narozeninám přál, abysme s emzákama, co po nás krz různý Janečky a jiný rádobyzednáře jdou, udrželi aspoň plichtu.

Přemejšlím, že se ve čtvrtek podívám do Voka. Má tam hrát kdosi, koho neznám. Doufám, že zas při odchodu nepředvedu Letecký den s Květy a nevymetu celý Boží bojovníky.

Dnes bude chcát. Ale ne u nás. I Příroda si musí přebrat, co se to vlastně děje.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 26-11-12” - 1


    Eva   (26.11.2012 (10.40))

    Počkej, až Tě Janečkovci zruší na Facebooku, to po tom přestane být prdel:-)))). Četla jsem, že nějaká Syřanka chtěla protestovat proti zahalování búrkou ap., tak založila FB stránku, kde se vyfotila bez čehosi na hlavě a tu stránku sdílelo a lajkovalo hrozně moc lidí a cenzoři FB ji smazali.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička