Hook 07-12-12


7. prosince 2012, autor skraloup13,



Hrne se to na nás ze všech stran. Četl jsem teď v Reflexu, tedy na netu, nekoupil jsem si ho, jelikož Barush povídala, že by mi za takový zbytečný vyhazování peněz nakopala prdel (džouk) a Jiří X. Doležal tam podával svědectví. Je to ten Doležal, co léta tvrdí, že když denně vykouří padesát jointů, tak se nic neděje, neb tráva je ve své podstatě lék a teď nedávno zjistil, že nemůže za volant, protože je tak prolezlej konopím, že už ani nepozná semafor.

Nemám nic proti trávě, občas mi pomáhá překlenout čas, než jsem totál na šlupky, ale zasejc, že bych si někde pěstoval kytky, to zas ne.

No a ten Doležal přišel s tím, že kdysi s Franzem, co chce bejt za prezidenta, chtěli vychovat skinheady, aby jako uměli pořádně skinheadit, ti skinheadi. Vyholili si oba hlavy, koupili bombry, martensky a šli na to. Měli plán, že se jako skinheadů ujme stát, tedy ministerstvo vnitra, ale že je nepošle na veřejný práce, jak byste možná čekali, ale že by vnitráci zřídili domobranu, kterou by zaplnili skinheadama a ti by se starali vo pořádek, pomáhali by nepřizpůsobilým a celkově by byli děsným přínosem pro společnost.

Taky by se v tej domobraně naučili pořádku, stravovacím návykům, hygieně a úctě k právu. Byla by z nich taková vymazlená partička blanickejch rytířů, kteří uměj jíst lžící, kteří věděj, že když si utřou prdel, tak si maj umejt ruce, kteří jsou prostě tím, čím chce bejt v skrytu duše každej z nás.

Teda to mě fakt poser. To jsme jako kde? To promluvil sjetej Svojsík, zakladatel skautingu v Čechách? Tohle není ani špatnej vtip, jelikož tohle je psycho někde vod Neptunu.

Jasně, Doležal je emzák, kterej si píše článečky, kterejma se v poslední době akorát bavím, ale Franz, ten velkej Franz s přemýšlivou, úspornou čelistní mimikou, tady chce bejt za prezidenta. Hádám, že první co by udělal, že by hradní stráž přezul a převlík. Do martensek a bombra. Další radši nedomejšlím.

Takovýhle dva duchovní otce si skinheadi snad ani nezasloužej. Nebo možná jo? Musím to ještě promyslet.

Paní Peake, jak jsem včera psal, jde na obranu. Jak sama řekla, obrana je mnohem klidnější, než třeba doprava, a ona, jelikož je ve své podstatě plachý melancholik, tam bude mnohem spokojenější. Prej se teď začetla do monografie o Kozácích a vyjednává s hřebčínem v Kladrubech, jestli by jejich koně mimo kočáru utáhli i středně velký dělo. Taky si nechala sehnat v antikvariátu Jiráska, tedy jeho Psohlavce, protože jak se mimo záznam vyjádřila, od hodnosti desátníka by měl mít každý voják svého vlčáka. Jmenovat se můžou jak chtěj, akorát Šarika bude mít vona, neb je nejvyšší velitelkou.

No, já byl kdysi dva roky na vojně. Byli tam různí idioti, různého stupně, ale řek bych, že jak pokračuje evoluce (samozřejmě pozitivní), tak i toto se dnes posunulo vejš.

Ženy prej poznaj nevěrný muže podle obličeje. Většinou jde o téměř nepostřehnutelné znaky, který ale, když se složí dohromady, jsou coby důkazní materiál neotřesitelný.

Třeba lichý počet vrásek v pravém koutku ucha, vykukující holub z levé nosní dírky, česnekový dip vytékající z nedovřených úst, jemný tik znaveného lícního svalu a v neposlední řadě rozmatlaná cizí rtěnka po celým xichtě a cucflek jak tenisák na vohryzku – to jsou ta nenápadná znamení, která vnímavé ženě napoví, že se děje něco, co by se dít nemělo.

Dnes bude moc hezky. Trošičku jako chladno, ale jelikož se izobara zkroutila jak zmije před usnutím, povolila inverze a nejen že vidíte víc jak na sto metrů, ale dokonce se už ani příliš nedusíte. Krásnej den, vám povím.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 07-12-12” - 3


    Eva   (7.12.2012 (12.29))

    Doležalova ex, se jednou hezky u Krause rozpovídala, co dělá hulení trávy s potencí a jak Jirka pak musí dávat Viagru. Divím se, že ji pak ten úžasný investigativec doma nezabil.


    Eva   (7.12.2012 (12.30))

    A s těmi Psohlavci se tedy mýlíš, s nimi nechodili vlčáci, ale chodští psi!:-)))) Pošlu ti link.


    Eva   (7.12.2012 (12.32))

    tak tady je ten link: http://www.suvicka.cz/?p=13288



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička