Hook 13-12-12


13. prosince 2012, autor skraloup13,



Konec světa včera nenastal. Možná si toho někteří z vás všimli. Já ho sice anoncoval, ale asi jsem to lehce posral, jelikož jak jsem zjistil, má bejt až jednadvacátýho. Pitomio sice tvrdí, že konec světa by dle jeho výpočtů neměl bejt jednadvacátýho, ale spíš by měl bejt někde za Humpolcem, ale mně se to moc nezdá.

Kancléř Hájek, co nepochází z vopice ale z gekona tvrdí, že konec světa už nastal, akorát jsme si toho nevšimli a že von to ví proto, že Antikrist je mezi námi a on že je s ním důvěrnej, jelikož pro něj připravuje jakýsi animační program.

Včera jsme vo tom mluvili u Hooka. Shodli jsme se, že tyhle kecy, tyhle úvahy jsou naprosto lichý, protože co má se stát se stane. Dál jsme to nerozebírali, jelikož jeden z nás byl takovej zaraženej a nemluvnej a když jsem se ho zeptal, co se jako děje, tak mi povídal, že se chtěl letos před Vánoci pustit do prodeje kaprů, protože už loni s tím koketoval, když nacamranej spad na Pražským naproti ČSOB do kádě, že si i vyřizuje povolení, že i sehnal nějaký ryby vod starýho Matouška, kterej chytá pod Vyšehradskou skálou, jelikož tam jsou kapři nejtěžší, roztodivně tvarovaní a v noci světélkujou, ale že když se kouk, co všechno musí splnit, tak je z toho mrákotnej, protože už to první, že jako kapři musej bejt v klidu, nevystreslí, na pohodu, že musej radostně plavat v kádi a s optimismem hledět do budoucna je skoro nesplnitelný, protože jen magor by byl vytlemenej, když by věděl, že mu někdo za chvíli uřízne hlavu a já se ho snažil uklidnit, protože pokud má kapry vod Matouška, tak je to v poho, protože to jsou kapři magoři, neboť nikdo jinej by ve Vltavě nežil a ti budou vytlemení, i když budou poskakovat na pánvi a von se na mne vděčne podíval a pak se zachmuřil znova, protože další nařízení je, že má mít vedle stánku dětskej koutek, protože děcka si na zabíjení vyhrajou u kompu dost a že tam má taky mít bezbariérovej přístup, jako do kádě, že by káď měla mít z boku dvířka, aby si moh vybrat i držitel průklazky ZTP a pak se nad tím vším rozčílil a šťouchal do mne prstem a kterej prej kretén vymyslel, že má mít v nabídce i kapry pro vegany a to že si jako kurva nějakej kretén myslí, že bude modelovat kapry ze sóji a další debilitu že radši ani nekomentuje, protože aby měli všichni kapři svý jména je ujetý úplně a představa idiotů, kteří tohle vymysleli, že jako položí kapra na prkýnko, vezme paličku a řekne „teď se dívej jinam, Vendo“ a majzne ho silou ukrutnou, že ta představa je na hovno a pak se zved ze židle a všem nám přísahal, že na kapry sere a ještě než jsme se rozešli do svých prokřehlých domovů, slíbili jsme si, že budem mít před Vánoci stánek s bramborovým salátem, jelikož ho máme rádi, je bez kostí a výživnej.

Rok 2013 bude prej z astrologickýho hlediska děsně zajímavej. Prvák, je to rok, kterej začne hned po tomhle a druhák má někdy v druhej polovině přijít Velkej trigon, kterej by měl udělat něco zásadního, tedy až si očistíme karmu.

Mno, my od Hooka tohle sice zaznamenáváme, ale moc se tím nestresujem. Pokud je Velkej trigon novej výčepák, tak doufáme, že se nebude s pivem moc cicmat a pokud to je někdo jinej, tak doufáme, už pro jeho dobro, že nebude mít blbý kecy. Jinak se z příštího roku moc nevzrušujem, protože si myslíme, že ho prolejem stejně, jako ten letošní.

Venku je tak nějak napůl modravo a napůl šedivo. Chcát nebude, jelikož je moc zima. Možná bude sněžit, ale příliš tomu nevěřím, protože jsem ráno viděl dvě osmnáctky tramvaje těsně za sebou.

To je vše.   







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 13-12-12” - 1


    Eva   (13.12.2012 (21.23))

    ty myslíš z boku ne dvířka, ale pohledové okénko



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička