Hook 14-12-12


14. prosince 2012, autor skraloup13,



Paní Peake, jež se politicky vyprofilovala na zevrubné znalosti konstrukce dětských prolézaček a tudíž je plně kvalifikovaná na post ministryně obrany, pár hodin poté, co nastoupila do úřadu, odvolala koho potkala. Včera to zveřejnil server novinky.cz a zprávu tam mimo jiné okomentoval jeden model. Tady je plné znění:

———————

Josef Kalina, Krásná Lípa

Čtvrtek, 13.prosince 2012, 13:35:07  |  Souhlasím |  Nesouhlasím | +264

Pane Presidante však VÍTE CO JE nEČASOVA VLÁDA ZA ZLOČINECKOU ORGANIZACI TAK PROČ JSTE DOPUSTIL JMANOVÁNÍ TAKOVÝ kRRRRRÁÁÁÁÁ.jako je PÍK.Je to v této zemi horší a horší.Ta je schopna zničit celou načí vlast.

————————

Pan Kalina byl při psaní tohoto zjevně rozrušen. Zevrubně jsme u Hooka prozkoumali jeho větnou skladbu, obratnost při zacházení s adjektivy, používání velkých a malých písmen a celkovou úpravnost. Výsledné hodnoty jsme dosadili do solmizační tabulky a přepočty jednotlivých koeficientů jsme přenesli na strmou Gaussovu křivku. Výsledek byl jednoznačný:

Pan Josef Kalina je hovado boží, vzděláním nepoznamenané, charakteru nevalného, s vůlí chabou, který bydlí na periferii Krásné Lípy v rozpadajícím se domku s houbou, je frustrován přehlížením svých spoluobčanů, platí za obecního blba, ve škole se, po přímluvách své nešťasné matky, dostal až do čtvrté třídy, odkud po dvou týdnech, z nichž jeden promarodil, klesl opět do třetí.

Pan Josef Kalina svým dosavadním životem k ničemu nepřispěl, nic smysluplného nevytvořil, neb na co sáhl, to posral. Pro jeho zaměstnavatele byl vysvobozením sedmnáctý listopad, neb jim v tu chvíli skončila povinnost toto hovado zaměstnávat, takže pan Josef Kalina je již třiadvacet let na dlažbě. Místo aby se celý ten dlouhý čas věnoval kultivaci ducha a potažmo i těla, dělá již třetí dekádu stále jedno a to samé – pičuje, pičuje, pičuje a pičuje.

Myslíme si, my od Hooka, že toto je přesně ta typická figura, jež tvoří nesmlouvavé jádro příznivců našeho milého Žita 44. Toto je to myšlenkové podhoubí, z něhož vychází vše pozitivní a je šumák, jestli jde o pozitivní ideu, evoluci, náhled na Všehomír či nějaké jiné, nám dosud neznámé pozitivní hovno.

Pitomio má prej malej problém. Co se píše, tak měl celý archy s podpisama napsaný jen jednou rukou. Pravou. Netušíme, proč museli bejt archy napsaný obouruč, ale budeme tuto kauzu sledovat. Pokud na to teda nezapomenu.

Dnes opět nebude chát. Jsem z toho už lehce zoufalej, protože špína je všude a lidi nosej do výčepu na botách ledajaký svinstvo. Radši jsem nasadil antibiotika.

Teď, když jsem dodatloval a kouk se ven, je pořád tma. Nebrat antidepresiva, brečím stočenej v koutě jak malej smrad. Takhle jenom uprostřed místnosti vzpřímeně vzlykám.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 14-12-12” - 1


    Eva   (16.12.2012 (16.47))

    ohledně toho pána, co se vyjadřuje ještě sofistikovaněji než pornoherec Rosenberg, jeden velký souhlas... podobná hovada boží tu naprosto bezprizorní ponechal v 90.letech minulého století Sládek poté, co se dostatečně finančně zabezpečil ... a tato "elita" si hledá svého mluvčího... zdá se, že už našla...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička