Hook 15-12-12


15. prosince 2012, autor skraloup13,



Televize Pětka je děsně zajímavá stanice. Osobně si myslím, že byla založena pouze s jedním záměrem – dovést ji co nejdříve ke krachu.

První, co vymysleli, byl comeback Ivety Bartošů, naší Arizonské pěnice, královny všech labilních a neukotvených smažek.

Ten jim nevyšel, jelikož Iveta je svá. Je to stará pankačka, která sice chápe, že existují termíny jako třeba „zodpovědnost“, ale když dojde na lámání chleba, chlast a pořádná kalba je ten pravej smysl života a fakt mě Duchoslave, ty můj Tondo kolenatej neser a skoč pro panáka a co čumíš ty kreténe za tou kamerou, sundej si triko a vystrč lambádu a vypněte už ten zasranej fejz, já ty dotazy jebu a róóózvííííjej se poupátko, nebo ti kurva nakopu prdel a zaleju travexem.

Iveta je tedy momentálně mimo a její manažer Rychtář dolaďuje smlouvu, že by jako dělala předskokanku Maxim Turbulenc na jejich turné „Močí Kočí u klokočí“. Má to být taková alegorie na zpupnosti mocných, přetavená ve veselé pásmo pro děti předškolního věku.

Ivetu má na Pětce nahradit Ornella Štiková. Ornella, která má matku, jež stárne stejně rychle jako ona a která tím, že otěhotněla, se stala mezi celebritama něčím naprosto neobvyklým, by byla až do porodu každý týden natáčena a říkala by na kameru co dělá, na co myslí a tak. Těch otázek by mělo být osm, protože Ornella má hbitý jazyk a neuvěřitelnou vyřídilku.

Jelikož odpovědi jdou s vysokou mírou pravděpodobnosti, hraničící s jistotou, předvídat, seřadil jsem to i s otázkama pod sebe, abyste v tom neměli zmatek:

 

1/  Co děláš?                 Dělám radost matce.

2/  Na co myslíš?          Myslím na matku.

3/  Co čteš?                   Sms od matky.

4/  Kdo ti radí?               Matka.

5/  Co Kokta?                 Až co matka.

6/  Co matka?                 Až co matka.

7/  Jak bude?                 Až co matka.

8/  Co píše?                   Sms matce, že mě serete.

 

Jak řekl jeden nejmenovaný, ale vysoce postavený zdroj z Pětky, s Ivetou prej sice byla děsná  hlína, ale Ornella že je ještě větší pecka. S tím bych docela souhlasil, protože větší pecku jsem v životě neviděl. Vod takovej pecky radši dál, bratři a sestry. A vod magorů z Pětky taky.

Dnes ráno to bylo skvělý – myslím jako pozorovat lidi, jak se snaží na ledu, jenž pokryl vše, udržet když ne balanc, tak alespoň důstojnost. My od Hooka máme kliku v tom, že na důstojnost serem, takže jsem normálně dolez po čtyřech k autu a vůbec jsem se nečervenal.

Jsem zvědavej na to, až večer půjdu od Hooka. Možná to dopadne tak, že z dneška na zítřek budeme u Hooka nocovat.

Dnešek mám, i když je sobota, docela v kalupu – od rána. Proto jsem se nějak nerozepsal. Jo, a taky ještě musím usmažit palačinky.

Venku chčije led. Chčije zhurta a slabší povahy jsou z toho hin. Příroda se s náma nemazlí. Je ale fakt, že my se zasejc nemazlíme s ní.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička