Hook 17-12-12


17. prosince 2012, autor skraloup13,



Jan Honza Fischer prej ve spotech, který mu maj pomoct dostat se do lánské obory mezi vzácný daňky, aby spolu s nima pět let spásal biopažit, žil s nima v kolektivu a naučil se základnímu sociálnímu chování, tak prej v těch spotech napodobuje Obamu. Jeho píár manažer plánuje, že po Novým roce, kdy „zas jedem do finále la la la lá la lá“ mu natře hubu krémem na boty, protože prostě tady jde vo všechno a já si opravdu a zcela vážně myslím, že prezident musí bejt nejen kretén, ale i figura, jež dokáže přinýst oběti, jelikož tak je to správný a třeba Miloš Zeman má bilbórdy, kde kouká kamsi za obzor a je tam letopočet 1968 a titulek, že už tehdy byl s námi a já jen čekám, až uvidím další bilbórd, kde bude rok 1620 a nápis, že tehdá u letohrádku Hvězda na hoře Bílej Šlikovi říkal, že by měl se svejma posledníma Moravanama prudce devalvovat a vedle toho bude další bilbórd, s letopočtem 2327 a titulek nám prozradí, že při internacionální pomoci Marsu bude též a vedle toho bude viset Franz, tedy plakát Franze, s heslem, že všechno je dobrý, včetně modrý a k tomu bude připsaný úhledným písmem, že Táňa Fischerová a sluníčko na obloze je s náma a ať žijou komuny a biomasa a vedle bude stát Pitomio s megafonem a bude kolemjdoucím řvát do ucha, že od Sámovy říše jdeme do prdele a bude rozdávat dývka s filmem Poslední samuraj, kde přes jméno Cruise bude napsáno tlustým fixem Okamura a paní Bobošíková, v o číslo menším kostýmku bude mlčky dělat strečink a skiping a celý to bude monitorovat paní Samková a do tlustýho bloku bez linek bude obrázkovým písmem psát ústavní stížnost a nad tím vším náš taťka největší Klaus bude vrtět hlavou a okolostojícím investigativním žurnalistům prozradí, že tohle neviděl ani v Davosu a bude u toho rozdávat svou dvatřicátou knihu „Státník vzpomíná“, kterou mu sponzoroval Lukoil, jelikož od nich bere naftu a oni to takhle vybártrovali, čemuž teda moc nerozumím, protože nejsem v ekonomii vzdělán, ale Džesika včera na výčepu říkal, že je to děsně chytrý, protože si to všichni můžou odečíst z daní a tudíž nám nevzniká saldo zahraničního obchodu, což je dle mne píčovina tak velká, že to ani nemá cenu komentovat.

Justin Bieber věnoval fanynce svýho křečka. Asi na hodinu. No, každej chlap to má pojmenovaný jinak, to je marný. (Když už jsme u těchhle intimností, chtěl bych všechny upozornit, že nick Vinnetou je zabukovanej.)

Barbora Tachecí řekla, že má strach z budoucnosti. Že ji budoucnost děsí. Chtěli bychom, my od Hooka, paní Tachecí uklidnit, že budoucnost možná děsivá bude, ale že půjde přežít, pokud bude mít kvůli čemu žít, pokud bude mít před sebou nějakej smysluplnej cíl, nějaký malý poslání, jako třeba my, co každej den, i když je nám třeba nevalně, jdeme k Hookovi, lejem do sebe Gambriiinus a vykládáme si humory.

Venku je docela hnusně. Snad proto jsem vyrovnaný, s konstantní karmou, výraznou aurou a s lícními svaly ve střehu. Bude chcát. Ne moc, ale zase ne nezanedbatelně. Nějak si to přeberte.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička