Hook 31-12-12


31. prosince 2012, autor skraloup13,



Chtěl jsem dnes napsat nějakej poučnej příběh, ale ono se to nedá, jelikož astronom a astrobiolog Carl Sagan řek, že cesta k nalezení mimozemšťanů bude dlouhá, což mne nadzvedlo, protože to je fakt píčovina nevídaná, jelikož třeba ve Strakovce je emzáků nasráno takový množství, že by se na nich uživila posílená jednotka Mužů v černém a prostě my od Hooka fakt nechápem, jak někdo ještě může pochybovat, že si svůj osud řídíme sami, když nejbližší mně známej Centrální mozek lidstva je na Marsu, kousek vod rovníku a ti dva fialoví inženýři, co se vo něj staraj sjetý z protoplazmy, si můžou umlátit smíchy tykadla, jak tady podle jejich pokynů cvičíme jak kybernetický mikymyšky.

Mně fakt hlava nebere, jak někdo může bádat nad tím, jestli se můžou někde spontánně vyvinout mikroorganismy a podobný dojebanosti, protože to je přece jasný, že můžou, protože já třeba před Vánoci zapomněl v lednici vajíčkovej salát a i v těch nehostinnejch podmínkách, tedy ve tmě, při nízké teplotě a vydejchaným kyslíku se jich, jako těch mikroorganismů, vyvinulo tolik, že když jsem ledničku otevřel, dejch na mě celej Vesmír a myslel jsem, že se zebliju jak Pučálkovic Amina a dostal jsem takovou jako blbou náladu, o níž paní Lenka Zlámalová, která je empatická, vzdělaná a erudovaná s absencí jakékoliv pozorovatelné eroze tvrdí, že je umělá a falešná, neb opak je pravdou a i když třeba nevíte dne ani hodiny, kdy proběhne seznamovací večůrek s vaším osobním exekutorem, tak je potřeba si uvědomit, že tohle jsou naprostý marginálie, protože důležitý je třeba to, že si už konečně v EU dokážeme dupnout a prosadit svou, takže i když nesmíme vyslovit slovo marmeláda, můžeme to ostatním oplatit, tudíž třeba Francouzi by neměli říkat rokfóru rokfór, ale smradlavej hnus, protože všechno musí bejt vyvážený, stejně jako kalibrovaná váha oněch modelů, kteří před Vánoci prodávali na Ryšánce kapry a ať na ni jebli kterýho chtěli, vždycky to ukázalo sedm a půl kila.

Končí rok 2012. Zejtra už bude na datumu 2013. Letí to děsně. Neodvažuju se hádat, co se příští rok stane, ale doufám optimisticky, že i když jsem se narodil třináctýho a tudíž s oním letopočtem budu dvanáct měsíců v akordu, tak max vyhořím. Mno, ať se stane co se stane, neposeru se z toho.

Americký kněz Raymond Bell soudí, že hřebelcování koní technikou „po srsti“ vyléčí homosexualitu. Víte, i když to třeba pro někoho bude překvapivé, vzhledem k tomu, jak rurálně píši, jsem věřící, i když téměř nepraktikující. Tyhle šampóni, jako je třeba Raymond, mi to ale dělaj kurva těžký, vám povím.

Ornella Štiková chce dát svýmu potomku jméno Quentin. Asi ctí myšlenku, že čím těžší dětství, tím šťastnější stáří. Možná je to o něco lepší jméno, než to původně navrhované, Plaváček, ale ne o moc.

Začali jsme vznešenou vědou, končíme v senkrovně. Tak je to se vším.

Dnes nebude chcát. Dnes blesky budou bičovat naši rozkvetlou zemi. Tedy, možná. Možná si to ten nahoře nechá na pozdějc.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička