Miluna Vošková: Jaxme jeli k temu móři


30. června 2017, autor redakce,



Vi už jaksik vite, že teho mojeho sinátora napadají různé chujoviny. Třeba si najedó usmyslá, že potřebuje nové hózny do školi, že sa mu tam už směji ty kumpáni jeho, že měl normoš hózny a teď už z hózen má enem trencle, nohavice komplet v rycochu.

Tož za takové chuje nesmyslné ho mosim rubať jag to žito! Opčas ofšem viplodi aji nějaků fest gut věc. Třeba nedavniko z něj vylezlo u večeře tohle: Maminečko zlatá, pojedeme taky někdy k temu móři? Hnet dostal jednu mateřsků a druhů mateřsků mu dala stěna, jak do ni vrazil na druhem konci kuchyně. To ja mu ji lupla uplně instinktivně, vite?

 

No ale pak su sa zamyslala a kurva jako! Nápat to bol gut! U móře sme eště nidy neboly! Tož su vstala, rodosti to tam šicko zrubala kolem sebe, a řikla su Kurva rodino, k temu moři pojedeme už zitra jako, ja znam tu cestu a bode to svinsky levné!

 

Tož hnetkaj druhí den sme sa rano začaly baliť. Vytlačila su z chliva trabant, do kufru prcla svazanů tchyňu a Žerika, zasobu plen, deset šišek lovičáku a ňáké další chuje. Dozadu na sedačku su prcla starého, bol v limbu, bo celů noc nasával. Vedle něj si kydnul sinátor v těch svích trenclách, a já řikám Kurva darmožrute vidiš? Teď ti budó ty kratké gatě gut, dyž sa jede k móři! Sa ti nebudó tak potit kuliska. Pak su sa nepresovala za volant a na druhů předni sedačku posadila sut s piviskem a vod teho vedla hadica ke mně do tlami, abych neměla cestó žižu!

 

A pak už sa jelo. Sem na to dupla svinsky až od pneumatik viletělo blátisko a slepičince. Vyjedu ze vsi a nahoru jedu k lesu a do polí a sinátor Maminečko a opravdu jsy si jista, že tudyk se jede k temu móři? Spolužáci řikali, že…a dál už nic neřek, bo su ho zala po kokosu nohó od stola. Tu su zala takyk sebó, inštynktyvně su vjeděla, že přinde vhot. No a jedu jedu, minuta de za minutó a najednou sme u teho móře.

 

Tož rodino, kurva, fstavať! Zakvákala su svinsky až se šici zobrali. Sme u móře, dodala su na vysjetlenou. Tož šici vybjehly z autiska, a bježeli k temu móři, a začali sa cachtať. Ja zatim vyndala z kufru sviňu, sundala z ni řetězi, kurva, a hodila ju takik do teho móře, aby sa omila. Bola celá zasekaná, pul roku ji nido neomil ryť a tu jeji vrásčitů piču.

 

No a tak sa tam chvilu šici cachtají a najednó sinátor Maminečko ale todle přecik není žádné móře. To je ňáký rybnik. Jo. On to bol rybnik hasičský, jag je tam v polich taková zasobarna na vodu dyž hoři. Bahno šade, samá pijavica, komářisko a guvno okolo.

 

Kvakla su, držte hubu a mejte sa v móři, nebo zasejc bodu moset sáhnůť po noze ot stola a udělám veliké čoromoro!

 

Tož drželi huby, chuje nečisté, a myli sa v tem móři a sinátor ubahnil z blata dokonce aji hrat, ja mu ho pak rozkopala, co ma co stavět hrat, má už patnácť!

 

 

Pak sme vydrhly svini tchyni ryť eště jednó řácky, vykůpali žeryka a jeli spátky dom, mame to od moře k baráčisku asik tři kilasy. Doma sme ze sebe pot punpou omyli blatisko, pijavice seškrábaly, a bolo fest gut. Rozumný člověk vi, že dyž sa jede k móři , takto nemosi být vobec drahé, kurva!

 

 

Povídka z knihy Tož kurva! Autorka Miluna Vošková, ilustrace Eduard Vrána.

 

Možnost koupit knihu zde:

 

http://www.ereading.cz/cs/eknihy/5642/toz-kurva-

 

 

https://www.alza.cz/toz-kurva-d389339.htm

 

 

http://www.rajknih.cz/index.php?bk=218588&publisher=156

 

 

http://www.ebux.cz/index.php?bk=218588&publisher=156

 

 

https://www.palmknihy.cz/detail/ebook_25907/Toz-kurva!

 

 

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Ostatní literatura, Postřehy, Povídky





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička