Zázračný parfém


1. dubna 2013, autor Eva,



Na netu jsem objevila úžasný parfém. Jmenuje se Danae a vyrábí jej firma La Femme. Tato firma „míchá“ parfémy na míru výhradně pro ženy. Stačí, když jim zašlete vzorek vlasů, oni z nich vyčtou vaši DNA a do parfému přidají takové ingredience a feromony, které jsou účinné výlučně pro vaši osobu.
Pokud se parfémem navoníte, stanete se neodolatelnou. Chlapi za vámi půjdou jako pes za kostí nebo vosa na bonbón. Nebudou tušit zhola nic, co se s nimi děje, ale půjdou. Prý to funguje na 90 % mužské populace. Proč to neúčinkuje na zbývajících 10% těžko říct. Výzkumníci firmy La Femme ani nevědí přesně, proč to vůbec zabírá. Objevili zázračné účinky parfému zcela náhodou, a to, když zkoumali souvislost přecitlivělé pleti se sklonem k alergiím a DNA jejich majitelek.
Parfém otestovalo již 450.000 žen, což je úctyhodný vzorek. Drtivá většina z nich měla problémy najít si partnera a všechny se shodly, že se seznámily díky parfému Danae.
Proto jsem neváhala a poslala vzorek vlasů své přítelkyně Pavly, která marně shání už po mnoho let chlapa. Proč? Taky nemám tušení, stejně jako chemici z La Femme a chlapi omámení vůní parfému. Je to celkem pěkná ženská.
Vyslala jsem na zkoušku její mahagový vlas, který jsem tajně uzmula u ní v koupelně z kartáče. Zhruba za měsíc mi přišel nádherný flakón ve tvaru připomínajícím Venuši od Botticeliho, naplněný fialovočernou tekutinou. Přivoněla jsem si, vůně nádherná, avšak těžko definovatelná, nic mi nepřipomínala.
Darovala jsem jej Pavle k narozeninám a nařídila jí, že se s ním musí postříkat, až půjdeme do divadla.
Pánové sedící v našem okolí po celou dobu nenápadně po Pavle pokukovali, nervózně se vrtěli na sedadlech a skoro vůbec nesledovali, co se děje na jevišti.  A já zase pozorovala ten nebývalý zájem, takže jsem z divadla také nic neměla.
O přestávce ji ti odvážnější zvali rovnou na rande, ti stydlivější se opatrně vyptávali, jak se jí líbí představení. Poté jsme zašly na skleničku do divadelního klubu. Pavlína byla překvapena i nadšena, jak se kolem ní chlapi zničehonic točili a parádně si to užívala…
Nevěříte? Jasně, dělám si srandu. Vždyť taky máme Apríla. Ale bylo by to hezké, ne? Na druhou stranu uvažte, co by se stalo, kdyby všechny ženy používaly zázračný parfém. To by se ti chlapi uběhali!

 
 
 






Zařazeno v kategorii Ostatní literatura, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička