Miluna Vošková: Průser s tchyňou


14. dubna 2013, autor redakce,



 

 

 

 

Tož a jakuž to v takovích chvilách bivá, najednó sa mi v kokosu uďál nápat. Řekla su Hele mladápani, počkejta tadyk na chodbě, já su kuknu esli sviňa spi.

A ona cože? Slišala su dobře? A já Co mysláte jako? A ona Řekla ste sviňa? A já Ale co vas jako nemá, paninko. Řikla su tchyňa, asi ste blbje slyšála.

Vtrhla su do obyvački, nechala chvilu fiflenu fyflenou a vrhla sa na stayrého, co tam ležal na kanapy. Tož fstavaj ty hovne, zasykla su svinsky, až sa zobral. Pak su ho naprala do postele, zakryla kokota dekó, na palici mu dala paruku z chlupu, co tam mam na otirani prachu, převázala šátkem a bolo to. Tchyňa jak višytá.
 
 
 
 
Pak su zavolala tu fyflenu od socek a Tož tadyk je babička naša milá a hladila su starého po kešeni. A ona ta mrcha na to kuká, brejle nandá na frňák a ňák sa ji to nezdá a Prý neni babička ňák moc tlustá? Kolik važí?
A já To ona dostavá enem ty nejlepči zbitky jako, svinsky tlůstne, ale eslik si misláte, že je už vypasená jag pras před zabijačkó a mohlo bi ji z teho trefiť, tož já na ňu vemu byč a necham ju proběhnůt po strnisku, gut?  
A ona sa zatvařila jako nědo, komu vlitne ho vypasené huby mucha masařka, ale nic už neřikla, podepsala tam ňáké takové chuje papýrové a zala roha.
Tož bolo na mále. Dyby sa socka kukla pod peřinu a našla na tchyni starého lofas, bolo by po prdeli, ale naščesti to dobře dopadlo, festovně su to zrichtovala, duchod bode a ne že ne!
 
Z e-knihy Tož kurva!:
 
 
 

 







Zařazeno v kategorii Postřehy, Ptákovinky, Textem





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička