Hook 24-05-13


24. května 2013, autor skraloup13,



V Praze odstřelili primátora a Tačvúd je nachlazenej a řeknu vám, že to druhý mně vadí víc, jelikož k Tačvúdoj mám vztah, zatímco primátor je mi celkem u prdele, protože vo něm nic nevím, akorát že nosí takovej děsně těžkej hiphopáckej řetěz, zatímco Tačvúd mi přirost k srdci moc a ráno jsme na něj s Gekonem koukali a von tak jako pokašlává a tváří se smutně a odstřelenej primátor se taky tváří smutně a říká, že tady jde o víc než o moc a von už taky musí bejt dobře mimózní, jelikož tady a vedle a vzadu a vpředu a dole a nahoře a kdekoliv jinde jde jen a pouze vo prachy, jelikož prachy je to jediný, co ty nahoře zajímá a možná by mi někdo namít, že jde taky o vliv, akorát že vliv bez prachů máte nulovej, tedy bejt ve škváře a onanovat nad majetkem je ten správnej smysl života a topáci, ta jediná opravdová pravice, se muchluje s levicí a vošahávaj se před, během i po tiskovejch konferencích a rozjeli děsnou a nekonečnou swingers párty a by mě fakt zajímalo, jestli si ti debilové, opojení mocí a veřejnejma statkama, jestli si fakt myslej, že je ještě někdo bere vážně, že jim někdo naslouchá, sleduje je, fascinovaně odezírá ze rtů a nepostřehnutelně orgiasticky podupává, protože jestli tohle je elita národa, tak se divím, že my, plebs myšlenkama nepolíbenej, vůbec trefíme na hajzl a netrefíme, jelikož včera jeden model v svatém usebrání místo na pánskej vlez u Hooka do myčky a nebejt duchapřítomnosti Kamči, která ho vytáhla ven, mohlo tam bejt všechno jak vod pampelišek, tedy do žluta, případně jak vod světlýho kafe, zbytek si dosaďte, a pak přišel Džesika a byl smutnej, protaženej xicht a zvlhlý voči a my jsme ztichli a koukáme na něj a von si utřel nudli a povídá, že včera odpo us, asi na hoďku, takže prospal letošní léto a nic z něj tudíž neměl a teď že už je podzim a život na hovno a vzlyk a mně ho bylo líto a vnutil jsem mu Hooka 2012, dvakrát, aby si jednu knížku dal na hajzl a druhou taky, aby když přemejšlí vo životě, měl u toho dobrou náladu a von mi poděkoval a byl dojatej a když jsem to chtěl zaplatit, tak mi obě knížky vrátil a mumlal si něco vo nenažranejch sviních a dnes to je takový rozháraný, protože proto. Jo, paní Peake prohlásila, že vůbec nic nechápe a já bych ji chtěl se vší vážností prvák uklidnit, že není jediná, že jich, tedy těch, co nechápou, je docela velký stádo a druhák bych jí chtěl poděkovat, za upřímnost a vyznání se, protože konečně někdo z těch, co maj pocit, že nás vedou, popsal s maximální korektností svůj setrvalý stav.

Včera vyšel Hook 2012. Je to takovej samizdat – nemá to čárovej kód, ani ISBN, není to v žádnej databázi, nenajdete to v knihkupectvích, je to prostě taková skoro podzemní literatura. Pokud jdou píčoviny označit termínem literatura.

U Hooka se taky včera objevilo pár lidí, kteří knihu koupili a dostali tam ode mne podpis a věnování – pokud chtěli a bylo to fajn, protože sedět u Hooka, lejt a prodávat svý knížky je nirvána nekonečná a dnes se tam večer stavím taky a v sobotu ne a v neděli jo a pokud někdo budete chtít, tak klíďo doražte, jelikož neukousnu nikoho. Kniha má 350 stran a cena se spočítala na 203,- Kč, ale jelikož mne drobný serou, tak to jsou rovný dvě stovky.

Je tam komplet loňskej rok, bez korektur, bez učesání, bez úprav. Je to tam tak, jak jsem to celej rok 2012 ráno, se zalepenejma očima, s občasnou kocovinou, s bublajícím THC v krvi, dával.

Kniha Nasrat, což je už normál příběh, akorát nenormálně podanej, by měla fyzicky bejt do prázdnin. Akorát že taky nemusí, jelikož v tejhle branži se termíny dodržujou dost těžko. Ale udělám pro to maximum.

Bude zima, bude foukat, bude skvělej podzimní den. Tačvúd pije heřmánkový thé a Gekon mu čte pohádky. Komici nevídaní.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička