Hook 28-10-13


28. října 2013, autor skraloup13,



Toho Bohouška Sobotkovic by jednomu bylo až líto. My od Hooka, jelikož máme vyvinutý sociální cítění, až cítíme cosi, co se vzdáleně podobá smutku.
Jsme prostě citliví a empatičtí a pod xichtama masových vrahů skrýváme obnaženej uzlíček vzlykajících nervů. Možná i to je jeden z důvodů, proč mám tak dokonale rozesraný mezilidský vztahy.
Bohoušek Sobotkovic to schytal dokonale. Netušim, co Taťkovi Miuošovi proved, ale muselo to bejt nějaký děsný zvěrstvo. Možná mu na zabijačce sežral rypáček, možná se nevhodně smál, když Miuoš nacamranej jak kombucha vystřihnul lambádu u korunovačních klenotů, možná jenom Miuoše sere, že Bohoušek není tak tlustej, jak von. Nevim.

Oberhanz včera na výčepu povidal, že tam vidí nějaký trauma z dětství. Třeba Bohoušek Miuošovi připomíná zvrhlého katechetu, který ho v dětství… nechci ani domejšlet. Nemám po včerejšku žaludek úplně usazen, jestli mi rozumíte.

 

Miuoš teď vytáh těžkej kalibr. Když dělal předsedu spolku Miuošovejch Opilců. nedostali se do Sněmovny a on odstoupil z vedení.
Že jako Sobotka má odstoupit taky. Pokud je chlap.
Tohle se nám od Hooka líbí moc. Jak každej dokáže kádrovat druhýho. Jak se každej sere do okolí. S nadšením a elánem. Jak ale nikdo, především nikdo z našich vedoucích smažek, nekádruje sebe.
Pokud se nemýlíme, a my od Hooka se mýlíme zřídka, tak Miuoš byl teď na podzim na každým bilboardu, na každým plakátu toho svýho opileckýho spolku. Spanilý jízdy po republice. Agitace za státní prachy.
Ministerstva přeoraný. Miuošův akční Opilec kam se podíváš. Takovej pan Žák si třeba z ministertva dopravy udělal soukromou střelnici.
Já, když Žáka viděl, tak sem fakt nevěřil. Takhle nějak sem si totiž vždycky představoval Pobožnýho střelce vod Boba Hurikána v reálu. Smělej, nebojácnej, nepolapitelnej. Vo co míň pod čepicí, vo to víc dole. Ten týpek má prostě koule, vo jakejch se většině mužské populace nesní. Seká to kolem sebe hlava nehlava. Neohlíží se na nic. Ani gram slitování. Padni komu padni a nejlíp dvakrát padni. Tvrdej Zelenej baret. Jo jo jo.
Prostě pokud někdo měl opravdu dokonalou kampaň, tak to byli tihle Miuošovi nýmandi. S ním v čele.
Necelej jeden a půl procenta. Tak co teď, Miuoši? Co kdybys začal u sebe?
Hele, Miuoši, co že to máš za funkci? Kácející se prezident?
Fajn. Tak co kdybys dal na stůl klíče vod Lánskýho zámku, naposled se polaskal v oboře s daňky a vodtáh zpátky na Vysočinu?
Máš tam Miuoši ten skvělej nafukovací člun z Bauhausu. Se do něj můžeš naložit. Jak do kopru.
Cože? Že ani omylem?
Že to nebyly prezidentský volby? No, sice nebyly, ale necelejch jeden a půl procenta, víš, Miuoši, skoro bych řek, že tě lidi nějak nechtěj.
Mě osobně když někdo někde nechce, tak táhnu pryč. Ať si políběj prdel. Ale jasně. Kdo sem já a kdo si ty, že.
Navíc, my od Hooka sme ani nic jinýho nečekali. Dyť ty už u těch svejch Opilců tím ofiko předsedou nejseš. Ty je jen vedeš, seš jejich frontman, ale papír na to nemáš. A jasně, jak není papír, není odpovědnost. Dokonalý.
Volby nejenže dopadly totál na hovno, ale navíc se vše rozesírá ještě víc. Díky Taťkovi Miuošovi a jemu podobnejm.
Mno, maj co chtěj. Plebs je s náladou těsně pod bodem varu. Tak si to rychle užijte. Užijte si to klátění po Sněmovně, dokud je čas.
My od Hooka si myslíme, že už ho moc nemáte.
Včera sem se z radosti nad fungujícím Všehomírem dokonale zrušil. Tedy sem posral vše, co se posrat dalo. Jo. Už s tím neudělám nic.
Tačvúd s Gekonem se mi ráno smáli. Že sem prej blb, kterej bude neustále osamělej. Jak Vinnetů. Vyjímečně sem se na ně nezlobil, neb maj pravdu.
Dnes bude prima. Bude hezky. Bude foukat.
Koupím draka a pudu ho odpo pouštět na Vyšák. Myslím, že je to jediná smysluplná činnost, u kterej bych neměl nic podělat. Třeba tam někde bude imaginární Aninic.
To je vše.

 

Zelený Škraloup







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička