Jak se tu vkládá obrázek?


7. listopadu 2013, autor Shimmir,



Chtěl jsem k poslední básni „Krásné je snít“ vložit obrázek, ale přes všechny ty šachy s náhledovým obrázkem je ten sice snad už 2x v nějaké galerii, jenže k básni ho nedostanu! Dokonce jsem se i dostal mna nějakou diskusi na podobné téma, ale nepochopil jsem, co admin radí. Je to tu přece jen dost jin než jinde.;o)







Zařazeno v kategorii Ostatní literatura



Počet komentářů na “Jak se tu vkládá obrázek?” - 4


    Ajaja   (7.11.2013 (21.01))

    Já to řeším tak, že zadám vytvořit příspěvek, v něm je nahoře možnost volby mediální soubory a přes ně vyberu od sebe obrázek a dám (vpravo dole je pak tlačítko) vložit. No a pod ten obrázek pak jen odřádkuji a přidám verše. Zatrhnu kategorie (zpravidla poezie a výtvarno) a dám publikovat.


    Eva   (8.11.2013 (14.44))

    Ajaja to napsala přesně. Máme cca 14 dní nový WordPress a já se to učím stejně jako ty, tedy metodou pokus - omyl. Vždy můžeš dílo vymazat a zkusit to znovu:-))))). Je dobré vkládat obrázek, která je jen doplňkem básně, do maximální šířky 600 pixelů, abys to pak nemusel upravovat zde - to je na dlouhé vysvětlování - když tak pravé tlačítko myši a volba EDIT.


    Ajaja   (8.11.2013 (15.40))

    Jen bych ještě doplnila - dnes jsme na to přišli u Tudy, že záleží i na nastavení profilu, protže např. zobrazovat navigační lištu a další dvě možnosti měla vypnuté, takže při zpracovávání příspěvku se jí nezobrazoval editační panel a nešlo vložit obrázek, ačkoliv v galerii byl a jako náhledový se jevil. Po zásahu už to šlo - viz dnešní příspěvk Psí deník.


    Shimmir   (13.11.2013 (19.07))

      Hele, Ajajko! Zkusím se ještě trochu od Tebe poučit a využít Tvých zkušeností.;o) Obrázek k té básni krásné je snít se mi už podařilo přidat právě přes ty mediální soubory, kenže jsem pak zkoušel ho šoupnout  vedle, tedy vložit ho a zvětšit  zadáním dvojnásobných údajů v cm, jenže jsem tam najednou měl dva obrázky a pokus to vymazat /přes lmístní nabídku vyvolanou pravým tlačítkem myši/ mi dal hlášku, že to nastavení bezpečnostího editoru nedovoluje a že mám použít klávesovou zkkratku CTRL/mdC + X, čemuž jaksi nerozumím. Co je to md? Nevíš?



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička