Novinky


19. srpna 2010, autor Eva,



Na Sůvičku se přihlásili noví autoři, které znám a které s radostí vítám, protože jsou opravdu dobří. I když vím, jak se jmenují, budu uvádět jen jejich uživatelský nick, neboť si nejsem jista, zda by si přáli odhalit své pravé jméno.
První autorkou je kovbojka, od níž jsem četla knížku „To by se kovbojkám stávat nemělo“. Vyprávění, jak se hlavní hrdinka se svým novomanželem usídlili na venkově a chovali koně, se čte jedním dechem. Kovbojka si celý román sesumírovala v hlavě během pobytu v nemocnici, kde se léčila na leukémii. Přestože je autorka těžce nemocná, kniha dýchá lehkostí, vtipem a ironickým nadhledem. Nyní máte možnost se seznámit s dalšími texty z dílny kovbojky.  
Ráda bych také doporučila dalšího autora, který se skrývá pod nickem skraloup13. Skraloupa znám z literárního serveru SASPI, z kterého však odešel. Jeho sarkastické a originální texty plné břitkého humoru „Namrdánek I“ a  „Namrdánek II“ se vyšplhaly mezi 20 nejlepších děl a autor samotný mezi 20 nejlepších autorů. „Namrdánkův automatický text“ je pokračováním celé série. Budu se snažit autora přesvědčit, aby zde publikoval i první dva díly, neboť stojí za to.






Zařazeno v kategorii Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička