Vladislav Beneš propůjčil hlas Cestě pravého muže


1. ledna 2014, autor Renata Petrickova,



Naprostý knižní bestseller čekal docela dlouho na své audio zpracování. Z pohledu posluchače musel být stěžejním základem úspěchu hlas pro tento duchovní průvodce pro muže. Mimo jiné, pro ženy je to text plný pochopení pro mužské životní touhy i sexualitu. Teoreticky je to i pro ženy mimořádně vzrušující poslech a logicky, barva hlasu, která celé to nádherné, převratné a kontraverzní dílo Davida Deidy, bude doprovázet, je nejdůležitější. Vladislav Beneš se tohoto úkolu zhostil bez stopy jakýchkoliv pochyb.

cesta pravého muže, v.

 

Naprosto právem jeho hlas zdobí třeba v českém znění Richarda Gera, kde mu partnerku dělala Nela Boudová.

 

Vladislav Beneš (1956)

 

Dabuje už od dětství a také si zahrál v pár dětských rolích. Po studiu DAMU si zahrál v několika divadlech, včetně Národního divadla, a jeho doménou se staly spíše klasické role (Romeo a Julie, Obsluhoval jsem anglického krále apod). Kromě hereckého působení na divadelních prknech se také věnuje divadelní režii a především dabingu. Jak již bylo zmíněno, svůj hlas propůjčuje tak charismatickým mužům jako je Richard Gere nebo Pierce Brosnan. Uplatňuje se také v nekonečných řadách současných dabovaných zahraničních seriálů typu Kriminálka Las Vegas. Zahrál si také doktora v sanatoriu v seriálu Ulice.

 

Délka nahrávky Cesty pravého muže, je bezmála 7 hodin a bude to nejsmyslnějších 7 hodin vašeho života. Knihy Davida Deidy byly přeloženy do více než 25 jazyků a stávají se doporučenou literaturou na univerzitách, workshopech, mužských i ženských skupinách na celém světě.

 

Obyčejný český čtenář se s touto knihou setkává nejen díky webovým stránkách nebo knihkupectví, ale také prostřednictvím soukromých doporučení na různých diskuzních fórech anebo prostě jen tak, mezi lidmi. A to je ta nejlepší možná věc, která se knize může přihodit.

 

Cesta pravého muže v audiopodobě získává další rozměr. Pohody a klidu při poslechu, ale také mužný a plný tón hlasu Vladislava Beneše, který tak dodává naléhavost a pravdivost slovům autora. David Deida by byl s tímto dílem rozhodně spokojený – splnilo to, co si od něj sliboval…

 

Vysvětluje, jak se liší mužská a ženská energie, naše přemýšlení a reakce nejen na reálné a fyzické podněty, ale hlavně na emočně laděné situace. Náhle chápeme často propastné rozdíly, kdy ženy jsou z Marsu a ženy z Venuše, ani jedni za to nemůžeme. Upozorňuje na to, že se snažíme smazat rozdíly mezi ženami a muži a to je špatně. Naopak, rozvíjí ty nádherné odlišnosti obou pohlaví a opět je staví k sobě v plné kráse a tehdy, světe div se – se teprve naplno rozvíjí ta nádherná láska, skládá se to nesmírně složití, ale přenádherné puzzle lásky mezi mužem a ženou.

 

A hlavě, muž je zodpovědný za štěstí své ženy a žena sama na to má jen pramalý vliv. Ta prvotní jiskra spokojenosti pochází od muže.

 

Toto je určitě jedna z nejvydařenějších audioknih vůbec a je to dílo, které si toto jednodušeji vstřebatelné zpracování opravdu zasloužilo. Sedm hodin poslechu bude těmi nepřevratnějšími hodinami ve vašem životě – nebo alespoň nejmilejšími.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2013, www.synergiepublishing.com







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička