Naďa Konvalinková provází světem andělů…


3. ledna 2014, autor Renata Petrickova,



Malebný hlas známé herečky Nadi Konvalinkové vypráví o andělech a jejich léčivých schopnostech pro naše duše i těla. Léčení s anděly je dílo známé americké spisovatelky, psycholožky a andělské terapeutky Doreen Virtue. Je to více než sedm hodin výletu do světa andělů, fantazie, laskavé lásky a uvědomování si vlastní hodnoty.

hhhuu

Léčení andělskou terapií proslavilo americkou psycholožku po celém světě. Asi nejlépe o jejím vztahu k andělům a cestě, která ji vůbec přivedla pod křídla andělů, vypráví u nás vydaná kniha Andělské rady pro šťastný život, která byla v letošním roce vydána. Nevnucuje v ní své přesvědčení a její rady v první řadě stojí na klasické psychologii. Přesto, ona víra v anděly se tu prolíná velmi něžně a nenásilně, až ve vás postupně začne hlodat přesvědčení, že na tom nejspíš něco je.

 

Naďa Konvalinková (1951)

 

Česká herečka se nejvíce uplatňuje ve filmech a na divadelních prknech. Hrála v mnoha českých filmech a pohádkách (Honza málem králem, Šmankote, babičko, čaruj). V paměti diváků zůstává i báječný televizní pořad Kupé nebo v současné době pořady o vaření na Českém rozhlasu. Oblíbená herečka je dobrá i v dabingu, z audioknih má na svém kontě audiozpracování bible pro děti (Moje první bible), kterou namluvila společně s Vladimírem Javorským.

Léčení s anděly, které tu Naďa Konvalinková vypráví několik dlouhých hodin, je už poněkud jinou kávou. Tady se autorka pustila doslova do nebes. Podle jejích slov jsou andělé všude kolem nás, mohou s námi komunikovat, odpovídat nám na naše otázky a hlavně přispět i svou léčivou energií a pomoci nám k uzdravení těla i duše.

Nahlédněte do fascinujícího světa elementálů a přírodních andělů, poslyšte pozitivní andělské afirmace, které zvyšují sebevědomí a přitahují do života jen to dobré  a obzvlášť účinné modlitby za nalezení životního partnera nebo vyléčení zármutku.

Oněch více než sedm hodin poslechu je přinejmenším úžasným relaxem, který vás na chvíli zavede do úplně jiného světa, z něhož odcházíte osvěženi a plni víry v to, že dnešek i zítřek může být krásný.  Velmi příjemným počinem bylo angažovat do role vypravěčky právě Naďu Konvalinkovou.

Znám spíše její veselý rozesmátý hlas, typický smích a komediální naladění a v téhle tiché až meditační rovině je pro mne naprosto neznámá. O to více překvapivá. Po pár minutách už jsem si zvykla a zdá se, že i paní Konvalinková se v těch andělských slovech pevně usadila.

Je to… jako by k vám promlouvala MAMINKA.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2013, www.synergiepublishing.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička