Psí deník XI.


15. ledna 2014, autor Tudy,



Učení se nebát se sprchy a fenu

 

Ne že by mi fenovali, ale fen používá Tudy dost často. Já za ní ťapkal všude, kde to šlo. Takže, kam se hnula, tam jsem byl s ní. Šla se sprchovat, já čekal před sprchovým koutem a čekal na ni. Využila toho a když jsem se za ní drápal dovnitř, pomohla mi tam a sprchovala mne vlažnou vodou, jemným proudem jen tak trochu tlapky a bříško, prý abych si zvykl a nebál se. To bylo chytré-dostala mne kam chtěla a ještě jsem jí na to skočil. „ Co mi kluci pro ženský neuděláme“.

Faktem je, že se moc nešpiním, většinou vše ze mne opadá, stačí proběhnout trávou a ta to ošoupe. Je-li nejhůř, není problém odnést mi do sprchy a umýt jen vodou. Šampon používáme minimálně a nikdy ne v zimě.

Já sám nemám špínu rád a doma je celkem čisto , řekl bych, že až moc. To ji snad časem odnaučím, všeho moc škodí. O tom jak se mi to povedlo, napíšu později. Příště bych se chtěl zmínit o tom, jak jsme se jeli podívat do míst, odkud pocházím a jak to dopadlo, když jsem se setkal se svými sourozenci.







Zařazeno v kategorii Psí deník



Počet komentářů na “Psí deník XI.” - 3


    Eva   (16.1.2014 (23.45))

    Fén a sprcha jsou celkem fajn, ale co lux a sekačka? Ty už byly?:-))))


    Ajaja   (17.1.2014 (23.29))

    Přesně, Terýsku, trocha "čisté špíny" je nutná pro dobrou imunitu ;-)


    Tudy   (18.1.2014 (20.27))

    Sekačka ne, jsme v paneláku a bez zehrady. Vysavač jako malý snášel, pak jednou luxoval syn, nevím co dělal, ale pes od té doby na něj štěkal a vrtěl ocáskem, později naopak odejde do svého pelíšku a ignoruje jej ( prostě mužskej-nemusí úklid). Brzy písnu jak sabotuje úklid.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička