Angela Hartfield: Dotek lásky


30. května 2014, autor Renata Petrickova,



Máj, je lásky čas a tak proč si neužít Dotek lásky. V podobě knihy a hlavně přenádherně ilustrovaných karet. Obrázky z těchto karet putují po fotobankách a po sociálních sítích a čím více se na obrázky Josephine Wall díváte, tím lépe už vždycky poznáte její malířský rukopis. Ostatně, není vůbec divu, že kreslí tak krásně, protože ona i nádherně bydlí a žije.

Ale k tomu se dostaneme později.

 

Pojďme se nejprve podívat na karty.  Padesát karet, z nichž je jedna lepší než druhá a už jsem si s nimi pár výkladů udělala. Jsem nadšená. Sedí dokonale.


A to jsem se jich trochu bála.


Přece jen, když se něco jmenuje Dotek lásky, a člověk k tomu přijde po takovém železem řinčícím díle jako je Steampunk tarot, tak jsem si myslela, že budu jaksi otrlá pro nějaké andělské lásky. Kdepak… Moc toho tady o andělech nenajdete, naopak. Karty prostě „jen“ vnáší více lásky a uvědomění si do života. Vyzývají nás k drobnostem, k chování a prožívání, které vlivem každodenního stresu zapomínáme.

 

1300468-Synergie-Karty Dotek lasky-krabicka-BC.indd

 

 

Opět tu platí, že u výkladu máme věnovat pozornost každé myšlence, která nás napadne. V průvodci si pak přečteme možné odpovědi, které rozvíjejí větičky, které již najdeme na kartě. A celý obrázek výkladu bude ještě pestřejší.

 


Lze jimi vykládat na vztahy, na běžné životní události a také systémem denní karty. Tedy si každý den vytáhnout jednu kartu, abychom věděli, nač se toho dne zaměřit nebo jaké téma ve svém životě budeme pravděpodobně řešit.

 

Takže já to zkusím.


Moje denní karta:


Skutečná je pouze láska


„Přesměrujte svou pozornost od problému zpět k lásce.“


A na obrázku je krásné souznění se zeměkoulí, s Univerzem a splynutí duchovního i fyzického světa. Takže předpokládám, že dneska budu vystavena situaci, kdy si budu muset říct – vykašli se na ty problémy, uvolni se, nadhled…všechno dobře dopadne, vždyť „skutečná je pouze láska“.


 Pozn. autorky: Ano, ten den jsem opravdu byla postavena před situaci, kdy bych nejradši vypěnila a vytočila se do nepříčetnosti (ale takovým tím životním zoufalstvím než pravým vztekem), ale nakonec jsem zvolila smíření a s ním přišla i chuť onu situaci řešit a přežít.

Pojďme se podívat i na autorku oněch karet, číst nějaké andělské od jiné osoby než je proslulá Doreen Virtue je poněkud zvláštní. Ale jsem velmi spokojená, i Angela Hartfield to umí!


Angela Hartfield


Angela Hartfield je psychické médium, mezinárodně uznávaná spirituální intuitivní lektorka, léčitelka, učitelka a Mistr Reiki. Její andělská pomoc se soustředí na posilující techniky, které pomáhají lidem naučit se, jak získat pomoc a vedení andělů.
Angela komunikuje s andělskou a duchovní sférou od setkání s anděly ve svých čtyřech letech. Jako nadaná lektorka, spirituální léčitelka a učitelka vede certifikovaný program v Tokiu a další workshopy ve své domovině na Havaji, včetně kurzu Hawaiian Healing Journeys.
Pomáhá vnést jasno a nabízí vedení v oblastech, na které se ptáte. Jestilže se cítíte zablokovaní nebo chcete přitáhnout do svého života více kouzla a hojnosti, můžete se na ni obrátit. Uvede vás také do umění komunikace s vašimi anděly, elementály, i s vaším vyšším já.
Je autorkou věšteckých karet Angelic Whisper a Dotek lásky.
Její meditace Finding Your Life Purpose – A Meditation with Archangel Raziel and the Humpback Whales a The Magical World of Fairies používají klienti na celém světě.
Pokud Angela nevyužuje na svých certifikovaných andělských kurzech v Japonsku či v Irsku, cestuje do dalších částí světa a učí, ale také píše ve svém domově v Koně.

 

Obrázky, které doslova učarují, namalovala žena, která žije snad až fantastickým životem. Úplně jsem se zasnila, posuďte sami. I když mne napadá, že možná díky její umělecké povaze si udělala i krásné místo ke svému žití. No, o důvod ke snění víc…

 

Josephine Wall


Josephine se odmalička zajímala o světlo a barvy, fantasy a vizální vyprávění příběhů. Byla předurčena k životu malířky! Okouzlující a do detailů propracované obrazy vycházející z její představivosti v nekonečném proudu nápadů.


Jejím prvním zaměstnáním po ukončení umělecké školy bylo Poole Pottery (Hrnčířské Poole), kde zdobila svými výraznými barevnými kresbami keramiku, která je nyní známá pod značkou Delphis, vyhledávanou sběrateli a za vysoké ceny prodávané na aukcích. Kromě malby se věnuje i keramické figurativní tvorbě, sochařství a reprodukcím vitráží. Vytváří také oděvy na zakázku.
Žije spokojeně se svým manželem ve Wisteria Cottage, kde pracuje v podkrovním ateliéru. Zdi pokrývá obrovská vistárie s kaskádou velkolepých květů – samozřejmě namalovaná. Josephine je přesvědčená, že práce pod střechou ve tvaru pyramidy je zdrojem inspirujících vibrací, které napomáhají její tvořivosti! Zbytek domova také dokládá její uměleckou povahu – lesní scéna a motýly v kuchyni, květiny a ptáci na nábytku a dokonce ještě další vistárie na skleněné výplni dveří v obývacím pokoji. Ani zahrada neunikla její tvořivosti, protože ji zaplnila neobvyklými stvořeními mnoha barev ve stylu připomínajícím viktoriánský sloh.

 

Karty vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2014, www.synergiepublishing.com

 

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička