Manželé Hicksovi s dalším bestsellerem: Peníze a zákon přitažlivosti


8. října 2014, autor Renata Petrickova,



Takže…možná stejně jako já nemáte k penězům nejlepší vztah. Jsou dobré, jsou potřeba, ale kdyby neexistovaly, nějak bych se nezlobila. A tak jsem na tyto karty hleděla trošku s despektem. A ony knihy se zákonem přitažlivosti od této autorské a manželské světově proslulé dvojice jsem sice četla s pokorou, ale nikdy jsem je nějak extra neaplikovala do svého života.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

A pak jsem se tedy uvolila a udělala si výklad (pro vás bude modelový), jak se zachovat v současné situaci. Protože jak tvrdí autoři těchto karet, legendární autorská dvojice Esther a Jerry Hicksovi,  peníze nám chtě nechtě přinášejí svobodu. A protože máme v našich duších hluboce zakořeněnou touhu být svobodní, cítíme, že je to status, na který máme z principu prostého lidského bytí, právo, musíme svůj postoj k penězům přehodnotit.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Každodenní kontakt s těmito kartami údajně přinese lepší uvědomění si naší současné situace a pomůže nám změnit naše vnitřní vibrace, které potom začnou přitahovat hojnost a tím pádem i tu kýženou svobodu.

Dobrá, takže stojím před novou pracovní nabídkou a váhám. Vyložím si tedy Peníze a zákon přitažlivosti.

Každý můj příběh přitahuje události se shodnou vibrací

Každá vaše myšlenka má svou zcela určitou vibraci… a dle Zákona přitažlivosti (podstaty všeho existujícího) také přitahuje jinou myšlenku se stejnou vibrací. Tyto znásobené myšlenky vibrují na frekvenci, která je vyšší než myšlenka původní, a podle Zákona přitažlivosti budou přitahovat další a další myšlenky, až budou natolik silné, aby přitáhly odpovídající situaci ve vašem „skutečném životě.“

Co chci a proč to chci

Když zjistíte, co nechcete, a pak se zeptáte „a co vlastně chci?“, začnete postupně přecházet k vyprávění svého nového příběhu a k mnohem hodnotnějšímu  bodu přitažlivosti.

Dostane se vám podstaty toho, o čem přemýšlíte – ať to chcete nebo ne – protože Zákon přitažlivosti působí spolehlivě. Proto vlastně nikdy nevyprávíte svůj příběh jen, „jaký je teď“. Vždy zároveň vyprávíte svou budoucí zkušenost, kterou  však právě teď vytváříte.

Peníze nejsou všechno, ale…

Máte pravdu, pokud si myslíte, že peníze nejsou všechno. Je jisté, že nepotřebujete peníze k tomu, abyste v životě zažili radost. Ale v naší společnosti – kde je tolik důležitých věcí na peníze navázáno – má většina lidí peníze spojeny se svobodou. A protože svoboda je základní princip našeho bytí, pak vám vědomé spojení s penězi pomůže vytvořit vyrovnaný vztah ke světu, který pro vás bude mít smysl i ve všech ostatních aspektech vašeho života.

Tolik karty. Co si tedy z tohoto poselství mohu vzít?

Karty Peníze a zákon přitažlivosti jsou jako kniha na míru

Vizuálně jsou tyto karty velmi příjemné.  Ačkoliv jejich ilustrace jsou poněkud pikasovské a divoké, na druhé straně je ke každé kartě celý text. Když si tedy karta otočíte textem k sobě, otvírá se před vámi kniha.

Působení těchto karet si představuji jako jisté energie, které se ohledně naší hmotné a finanční situace pohybují kolem nás a jsou tvořeny myšlenkami, našimi přáními, tužbami a vlivy z vnějšího okolí. A protože i tyto karty pracují na základě  zákona přitažlivosti, vždy si vytáhnete právě ty, které souzní s energiemi, které jsou kolem vás nejsilnější.

JE TO TEDY TEORETICKY OPRAVDU CESTA, JAK SE DOZVĚDĚT VÍCE O TOM, JAK SI ZAJISTIT SVOBODU DÍKY DOSTATKU FINANCÍ.

Hlavními myšlenkami celého systému je fakt, že nemáme příliš myslet na to negativní, protože to tím přitahujeme…. A že máme ve své činnosti jít za hlasem svého srdce.

A co bych si tedy měla vzít z uvedeného modelového výkladu? Mám si tedy důkladně uvědomit a ukotvit sílu své myšlenky a uvědomit si, co vlastně chci – a ono se to stane.

O autorech:

Esther a Jerry Hicks, autoři knihy Požádej a je ti dáno a stejnojmenných inspiračních karet, předávají Abrahamovo učení o tom, jak k sobě nechat přijít svoji přirozenou pohodu. Manželé Hicksovi vydávají knihy, inspirační karty, CD, videonahrávky a DVD týkající se Abraham-Hicksova učení a každý rok pořádají po celém světě semináře na téma Zákon přitažlivosti.

www.synergiepublishing.com

Upravený článek z webu www.esoterikweb.cz

 

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy



Počet komentářů na “Manželé Hicksovi s dalším bestsellerem: Peníze a zákon přitažlivosti” - 1


    Eva   (8.10.2014 (12.10))

    Renčo, a kolik takových lidí je, že si mohou vybírat z pracovních nabídek? Pokud jsou, tak tvrdě pracují a nemají čas si vykládat karty. A hlavně rozhodují se dle zcela jiných kritérií.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička