Hook 27-11-14


27. listopadu 2014, autor skraloup13,



Mno. Řek bych, že jak se blížej Vánoce, tak se to na nás všechno hrne nadprůměrně. Myslím události. Je toho hodně, takže budu jen lehce těkat.
Taťka náš nejvyšší, kterej říká kunda, řek, že rozhodnutí Rady, že Český rozhlas porušil zákon, když on řek kunda, se ho netýká. Že jen překládal. Že ten, kdo přeloží kundu, sám kunda není. Což se mi líbí velmi. Doufám, že náš Taťka nejvyšší se neupozadí a o Vánocích nám jako sváteční poselství odrecituje Rytíře Smila. Myslím, že přesně tohle se k tomu našemu podivínovi, co osahává stromy v Lánské oboře, hodí.


Lidé zbavení svéprávnosti sekaj dluhy a nejde to z nich vymáhat. Ono dřív bylo v občance napsaný, že je dotyčnej nesvéprávnej. To teď není, jelikož tenhle údaj zmizel. Souvisí to s ochranou osobnosti. A pak taky s tím, že u nás jsou nesvéprávný desetitisíce osob. Jako fakt. Na to, že je nás deset mega tu máme mimoňů jak nasráno. Tak aby si nikdo nemyslel, že sme nějak zdegenerovaný.
Takže nesvéprávní sekaj dluhy, vymáhat to z nich nejde a lichváři jsou ve smyku.
Mám takovej sen, že se pár tisíc nesvéprávnejch zaměří na nějakou pojebanou banku a každej si pučí co to pude. Pak udělaj před bankou piknik a budou sledovat, jak bankéři skáčou z oken. Myslím, že tímhle jde skvěle řešit zadluženost čehokoliv a kohokoliv.
A občanky se ořežou ještě víc. Je tam totiž pořád moc věcí, podle kterejch vás můžou najít. Takže zmizí údaj o bydlišti a rodný číslo. Prima. Dál se vygumuje fotka. Tedy přesněji, fotka tam bude, ale vy si budete moct zvolit, čí. Já už mám třeba zabranýho Vinnetua.
Se jménem to bude obdobný. Já si vybral Alana Delona. Ale je na každým, jak svou identitu pojme. Se na to těším. Bude to Chaos nevídanej.
V klubu SaSaZu proběhla soutěž o Miss VŠE. Někteří ji prezentují jako oduševnělou záležitost se spirituálním přesahem. Druzí si myslí, že šlo o porno catsing.
Já osobně se nepřikláním ani k jednomu názoru. Prostě děvčata vlezla v plavkách na pódium, a ze všech sil vrtěla prdelema. A vrtěly těma prdelema tak dlouho, až se jedna z nich provrtěla k vítězství. Dyť o nic nejde. Já osobně na tom nevidím nic zvláštního ani špatného. Ekonomka je obskurní škola. To ví každý, kdo vědět chce. Těžko tedy po tamnějších studentkách chtít, aby praktikovaly bikram jógu. Nebo aby vůbec něco praktikovaly. Vrtět prdelí je přesně to, na co stačí. Tedy já jim fandím.
Teď jsem si ještě přečet, že náš Taťka nejvyšší dostal v Kazachstánu bednu jablek a bednu koňského masa. Jako dar. Maj ho tam asi moc a moc rádi.
Z jablek udělá jabčák. Tam není co řešit. Trošku byl problém s koninou, protože se Taťkovi ekluje. Klika je, že šéf zahraničního odboru Kmoníček se může po konině utlouct. Takže bednu s masem si vezme on.
Proslýchá se, že Kmoníček má nejradši bělouše. Údajně, když byl na návštěvě v Kladrubech, tak je tam málem vyžral. No, proti gustu bla bla bla.
Máme holt na tom Hradě skvělý bizáry.
No nic. Spěchám. Čas letí jako zblázněný. Musím ven.
Tačvúd s Gekonem se mě ráno ptali, jestli taky jím koně. Sem jim řek, že ne. Že koně spíš krmím. Pro druhé.
Dnes bude fajn. Pošmourno. Ideální počasi na svařák.
To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování, Glosy od Hooka, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička