Margaret Ann Lembo: Andělé drahých kamenů


29. dubna 2016, autor Renata Petrickova,



Drahé kameny jsou esotericky velmi vděčné téma. Jsou oblíbené, jsou krásné. Zaujmou svou blyštivou nádherou, která jde do hloubky lidské duše. Zaujmou tím, že na světě byly zdaleka předtím, než se lidstvo vůbec vyvinulo. Autorka Margaret Ann Lembová vzala tu křehkou a nesmírně silnou krásu drahých kamenů a spojila je s anděly. Dvojí silné energie. Probouzí to obrovskou zvědavost podívat se, jak její dílo dopadlo.

 

 

Krásné, čtivé, hebké karty…

 

1500238-Synergie-Andele drahych kamenu-krabicka VC nova-BC.indd

 

Graficky se podařily.  Mimořádně. Zvolené jemné barvy jsou příjemné pro oko a samy o sobě navozují stav klidu. Ve chvíli, kdy jsou tyto karty prezentovány jako snad i lehce meditační. Představují určité životní situace, emoční i faktické, na své si přijdou i milovníci andělských afirmací, ale když se na to celé podívám úplně bezvěreckým okem, tak musím uznat, že se mi pořád tyhle karty líbí.

 

Pořád do nich lze sahat pro jemnou inspiraci, která se navíc i v praxi ukazuje jako velmi vidoucí a účinná.

 

Víte jaké to je, když má chuť si zalézt do postele a….

 

A aby tam vůbec nikdo nerušil. Aby to bylo místo, kde můžete rozjímat o nesmrtelnosti brouka. Nebo o nejhlubších hlubinách své vlastní duše. O sobě nebo o jiných. Mít ty malé chvilky, které jsou v životě ale zásadní, protože teprve, když se v takové chvíli spojíme se svou duší, vidíme, kam se chceme – a také musíme – dát. Kterým směrem…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Pomoci může třeba karneol.

 

„Anděl kreativity

 

Na mnoha úrovních mnou proudí kreativní energie. Cítím tvořivost v mysli, těle i duchu. Mám odvahu své nápady uskutečnit. Má představivost je klíčem k úspěchu. Vizualizuji si svou budoucnost a s radostí se podílím na jejím uskutečnění.“

 

Karty mají různé směřování. Některá doporučení jsou více obecná, jiná zase konkrétní a celkem důrazná. Vždy si ale ruka podvědomě vybere kartu, která má co říct a jejíž sdělení plně pochopíme.

 

Skvělý dárek?

 

Andělé drahých kamenů jsou báječným dárkem pro každého, kdo umí ocenit něžnou krásu kamenů, barev, jemných až andělských energií. Vlastně až tady, u těchto karet, jsem si uvědomila, že by drahé kameny mohly být spojeny s něčím tak peříčkově lehkým, jako jsou právě andělé. Prolistujete si balíček karet a získáte pocit, že kameny a andělé snad musí být z jednoho těsta.

 

A pak se vrátíte zase na začátek, k uzemněné a nesmírně moudré zemské energii drahých  kamenů a s pokorou se podíváte k nebi, protože tam je veškerá moudrost  lidského bytí.

 

Karty Margaret Ann Lembové vydalo Synergie Publishing SE, 2016

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička