Toni Carmine Salerno: Andělé, bozi, bohyně


15. prosince 2016, autor Renata Petrickova,



Myslím, že krabička i titul trošku mate a uvnitř nenápadné krabičky a názvu se skrývá nádherně vykreslené dílo. Oceňuji především jeho výtvarnou podobu, která je nádherná, pečlivá a dá se nad obrázky velmi hezky zamýšlet, skládat si je dohromady. Měla jsem u nich pocit, že se s nimi pracuje velmi konkrétně, podobně jako s tarotovými kartami.

 

andele_bozi_bohyneKdo hledá anděly, může je tady najít v celkem praktické podobě

 

Podobnost s taroty ještě více navnadí návod v knize na Keltský kříž a výklady, které se těm dobře známým tarotovým velice podobají. Další výhodu, kterou mají, spatřuji v tom, že jejich významy se velmi dobře spojují. Nejsou kostrbaté nebo každý diametrálně odlišný, ale naopak, slévají se velmi hezky v jeden konkrétní celek, nad kterým, když se potom znovu zamyslíte, začínají se vynořovat doslova nové významy a nové obrazy.

 

 

 

 

 

Z úplně obyčejného vykladačského praktického hlediska jsou toto jedny z nejlepších andělsky orientovaných karet.

 

  • Stojí nohama na zemi
  • Mají pevně dané významy
  • Hezké barevné ladění nerozptyluje, ale naopak příjemně uzemňuje
  • Rozklady můžete použít jaké chcete, v žádném nebudou karty nadbytečné, nebo nebudete mít pocit, že jich je zoufale málo.
  •  

Podívejme se ale také do knihy….

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

S těmito kartami můžete začít využívat svou vnitřní moudrost. Nebo se do ní alespoň lépe ponořit. Otevřeme přiloženou knihu a přečteme si konkrétní popisek ke kartě Bohyně poznání: Začněte využívat svých vědomostí a znalostí. Věřte své vnitřní moudrosti.

 

„Někdy před dvěma a půl tisíci lety velký starověký řecký filozof Platón napsal: „Všechno naše poznání je jen vzpomínka.“ I když je studium důležité, pamatujte také na to, že vše, co doopravdy potřebujete znát, najdete ve svém nitru. Bohyně poznání se dnes ve vašem výkladu objevila, aby vám dodala odvahu začít správně využívat nádherné poznání, kterého jste již nabyli. K úspěchu v práci, kterou byste rádi dělali, nepotřebujete další kurzy a certifikáty. Jednoduše začněte. Začněte využívat toho, co už znáte, a věřte své intuici. Zaměřte se na lásku a na světlo a požádejte Vesmír, ať vás vede. Pokud budou vaše záměry a motivy vedeny s láskou, Vesmír a Bohyně poznání vám pomohou mluvit, dělat a jednat v tom nejlepším zájmu pro všechny zúčastněné.“

 

Skvělé, tiché, uzemněné karty. Možná mají větší počet těch pozitivních než je zdrávo, ale na druhou stranu po nich saháme ve chvílích, kdy chceme slyšet jakoukoliv logickou útěchu do svého života. A v tom jsou tyto karty úchvatné, právě v tom, jak umí složit odpověď. Takže na nich nakonec možná nelze najít mokrých nitek a milí Andělé, bozi a bohyně  – všechny nitky na vašem oblečení zůstaly suché!

 

O malíři a autorovi:

 

Toni Carmine Salerno je výtvarník, spisovatel a vydavatel, který žije a pracuje v australském Melbourne. Velmi se zajímá o filozofii, duchovní poradenství a energetické léčení. Praktikuje reiki a vede pravidelné kurzy intuitivního umění, psaní a inspirující tvořivosti.

 

Jeho žena Martine, která je mu inspirací pro většinu z jeho děl, je mistryní a učitelkou reiki a duchovní učitelkou. Vede také pravidelné kurzy reiki a komunikace s anděly.

 

www.blueangelonline.com

 

www.tonicarminesalerno.com

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2016, www.andele.cz

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy



Počet komentářů na “Toni Carmine Salerno: Andělé, bozi, bohyně” - 1


    Eva   (15.12.2016 (12.13))

    Nedokážu karty posoudit z vykladačského hlediska, ale z hlediska výtvarného se mi moc líbí. Protože jsou neobvyklé, andělé byli vždycky zobrazováni bezpohlavně a zde to jsou nahé krásné ženy.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička