Jaký bude rok 2017 podle Andělů světla od Diany Cooper?


29. prosince 2016, autor Renata Petrickova,



 

Rok 2016 je za námi, nabízí se otázka, co bude dál? Nejrůznější typy karet jsou schopny nahlédnout pod pokličku právě se vařícího a připravovaného roku 2017, který se už skoro podává na stůl.  Každý rok s sebou nese nějakou obecnou energii. Nemusí převrátit vzhůru nohama každého ani nemusí naplno působit na každého, protože individuální úkoly v tomto roce mohou být silnější nebo silné tak, že obecné energie sotva pocítíme, ale ve většině případů působí na celé lidstvo nějaká základní společná energie. Jaká bude pro rok příští…?

 

K výkladu jsem použila karty Diany Cooper, Andělé světla, což je sada 52 karet, které jsou založeny na textu, na andělských vzkazech, a které bych doporučila všem, kdož se andělskou tématikou rádi zabývají. Archandělé, andělé, vše tu je v až puntičkářském pořádku a tyto andělské archetypy jsou v dokonalém souladu a připraveni na osobní bádání každého vykladače.

 

Vyšly tři karty: Tolerance, odpuštění, milosrdenství a tvořivost… tak by se dala v jedné linii zkrátit informace, která tak k nám přichází.

 

 

 

img_20161229_144446

 

Rok očištění, či spíše oprášení si své košile!

 

A svléknutí kabátu, pokud vás už tíží a svírá. Rok 2017 by měl být rokem, ve kterém se naposledy nadechneme k řešení obtížných situací.

 

Vzkaz: „Odevzdejte své potíže a náročné vztahy plamenům, aby veškerá negativita mohla být transmutována.“

 

Mám z nich pocit, že začátek nebo první polovina roku 2017 bude přát dořešení toho, co ještě není dokončeno, uvolníme se z různých pout, například i z takových, která sami cítíme jako nespravedlnost od osudu, pokud na něco dlouho čekáme, pokud nás tíží už neunesitelná situace, začne se to v průběhu roku proměňovat. Samozřejmě to půjde lépe, když na tom budeme aktivně pracovat, k čemuž by měl ten rok být mimořádně dobrý, měl by nám k tomu dávat sílu, inspiraci, naději a přivádět do života lidi, kteří nám s tím „odevzdáním náročných záležitostí“ pomůžou.

 

Druhou kartou je Milosrdenství. To je opět o odpuštění, o propuštění situací, o možnostech odstranit bolesti a potíže. Výrazně se mohou projevit uvědomění typu – ale já jsem si to nezasloužila, proč to tedy dobrovolně žiju? Můžete nabízet ruku smíru ostatním, stejně tak ve vyšší míře se vám může v tomto roce stávat, že s dobrou vírou a usmířením přijdou dávní nepřátelé.

 

A všechno se začne tvořit k novému obrazu…

Tak by se poeticky dala nazvat druhá polovina roku, do které se přehoupnou všechny ty očištěné a uvědomělé duše.

 

Vzkaz: „Tvořivost je energie k dobrodružství a změně. Může zvěstovat novou myšlenku, inspiraci k napsání knihy, uměleckou vizi nebo nový projekt.“

 

Druhá polovina roku může být už ve znamení opravdu uvolněných energií, které si lze představit jako déšť šancí, které kdo bude chtít, si nachytá. Kdo zůstane doma, nebude mít nic, takže vzhůru do nového přístupu k sobě samému i k okolí. Dávejte šanci všemu, co jen trošku vypadá k světu, nechávejte za sebou staré bolesti, ublíženosti, myšlenky, domněnky. Dejte se do díla a to to nejen obrazně, ale především fakticky. Je to skvělý rok pro realizaci dlouho míněných plánů, pro odchody z nefungujících vztahů, pro zakládání vztahů nových, pro potkávání lidí, se kterými si opravdu budete mít co říci.

 

Prostě pro ta první slůvka a písmenka na listu čistého papíru, který rok 2017 předloží.

 

Hodně štěstí, hodně zdaru a hodně energie a šťastných osudových náhod.

 

 www.umodrekocky.blog.cz

 

Použité karty: Diana Cooper: Andělé světla, Synergie, 2016, www.andele.cz

 

andele_svetla-mensi

 

 

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Ostatní literatura, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička