Louise L. Hay: myšlenky moudrosti pro život v radosti


21. června 2017, autor Renata Petrickova,



Když jsme ochotní otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu. Jak snadné! A mít v ruce balíček karet, které umí sáhnout do hloubky lidské duše a vytáhnout vám přesně ten pravý lék na současnou situaci – to je k nezaplacení. Nejsou to jen pouhé inspirační karty, ale přišlo mi, že jejich cílení je až překvapivě přesné. Že v jejich roztomilém kabátku se skrývá tak hluboká moudrost, že… že jako by jim ten kabátek ani neslušel.

 

 

Anebo je to naopak? Právě tahle roztomilost, rozpustilost a čirá radost z pouhého bytí je tím, co v sobě obsahuje esenci lidské moudrosti?

 

To už nechám na každém…

 

Jisté je to, že s Myšlenkami moudrosti budete v rukou držet něco vizuálně krásného, roztomilého, ženského až dětského a nevinného, co je zároveň vstupenkou do vašeho podvědomí. Do duše, která má někdy jiné plány než naše myšlenky. Ty jsou totiž často ovlivněny zkušenostmi, negativitou, starými vzorci ze vztahů, minulosti nebo dětství. Však to známe. Takových drábů má v sobě každý spoustu!

 

Tady je přesně uvidíte.

 

 

Často jsem ve výkladech těmito kartami vídala jev, který se mi velmi líbil a díky kterému tyhle karty získaly moje sympatie. Někdo se na něco ptá a očekává negativní výsledek, doslova v tom je lpění, chtění, napětí. Odpověď pak přicházela jako ryzí uvolnění ve stylu – ale prosímtě, podívej se, jakou hloupost si myslíš, takhle to přece vůbec nefunguje! Nebo naopak, někdo chtěl pro sebe jen to krásné a karty nemilosrdně odhalily, že to sice na cestě být může, ale nejprve se musíte utkat se svými vlastními stíny a právě tou minulostí, kterou sice v dobré víře chcete zazáplatovat hezkou budoucností, ale je to jen zametání smetí pod kobercem. Takže rychle do práce – vymést každý kout pod svým kobercem.

 

Karty dokáží pomoci znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí. To, jak začnete svůj den, může ovlivnit to, jaké zkušenosti budete přitahovat. Vytáhněte si každé ráno jednu kartu a dovolte, aby vás vnitřní moudrost prováděla celým dnem.

 

Pojďme se podívat na které kartičky:

 

„Všechny změny uskutečňuji s lehkostí

 

Abych mohl změnit svůj vnější svět, musím provést změnu uvnitř sebe. Jakmile jsem ochoten se změnit, s úžasem pozoruji, jak mi Vesmír začíná pomáhat. Dostávám od něj vše, co potřebuji.“

 

Je to jen myšlenka a myšlenka může být změněna

 

Myšlenky, které si právě teď volím a kterým věřím, vytvářejí mou budoucnost. Tyto myšlenky utvářejí mé zkušenosti pro zítřek, příští týden, příští rok.

 

Mohu se uzdravit na všech úrovních

 

Uzdravit znamená učinit celistvým a přijmout všechny své části – nejen ty, které se mi líbí, ale všechny, sebe celého.“

 

Stačí? Pro některé životní situace stačí. Vždyť chvil, ve kterých právě takové malé, krátké a jasné poselství potřebujeme, je v životě nepočítaně.

 

 

Karty vydává nakladatelství Synergie Publishing SE, 2017, www.synergiepublishing.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička