Kim Dreyer: Karty vědomé duše jsou ztělesněním ženské něhy


12. února 2018, autor Renata Petrickova,



Chcete se pokochat svou vnitřní ženou? Poznat, jak silná ve skutečnosti jste? Ženy nejsou jenom matky nebo supervýkonné stroje na běžný den, někdy oboje… ale jsme především neuvěřitelně sensitivní bytosti. A plné moudrosti, která v nás je, jen ne vždy je plně využívána nebo cítěna. Karty vědomé duše patří podle mě k těm bezkonkurenčně lepším nad jinými, protože v pár větách dokáží vystihnout celý svět a celou ženskou duši.

 

 

A vlastně i tu lidskou, protože náhle zjistíte, že mužský svět se propojuje s tím ženským a že celý cyklus životů a přírody je sice více ženský, ale muž a stabilita, kterou by měl muž poskytovat, v něm má své pevné místo.

 

Stejně jako píše autorka, karty nejsou samospásné. Vyžadují vaši aktivní práci. Jsou schopné vás navést na správné cesty, vnuknout správné myšlenky, nastínit řešení. Nastínit směry a odpovědět na některé niterné otázky, se kterými si nevíte rady.
Ale stejně pokaždé zjistíte dvě věci:

 

  • Že jste to v hloubi duše tušily
  • Že teď je čas se do toho opřít a vykonat ten kus práce, který karty doporučují
  •  

Ne, nic se nestane samo, kromě těch situací, kde je třeba nyní od všeho ustoupit a nechat pracovat Vesmír, osude nebo cokoliv, co je pro vás tenhle osudový tah liniemi života znamená.

 

Dejme si příklad: Nač se čeká?

 

Občas se ocitáme v takových situacích, kdy se nemůžeme pohnout z místa a ejhle… ono to něco znamená. Takže pak si můžete posedět s těmito kartičkami a jednu si vytáhnout. Co může říct?

 

Třeba:

 

Korunní čakra

 

Uvědomuji si, že jsem součástí Zdroje a můj život řídí vyšší moudrost.

 

„…Tato karta vás vyzývá, abyste harmonizovali a otevřeli svou korunní čakru a napojili se na hluboký zdroj duchovní moudrosti. Nadešel čas, abyste si uvědomili, že jste duchovní bytost s fyzickou existencí na tomto světě a že se ve svém duchovním růstu můžete spolehnout na podporu všech vyšších dimenzí.“

 

To jsem si moc nepomohla, chtělo by se říci. Ale mám dojem, že tu roli hrají dvě věci – není vhodné konkrétně vědět, co se chystá a na co se čeká, je tu jen zdůrazněno, že se opravdu něco děje a ve správný čas to přijde, že jsme na své cestě správně. Karta nás vybízí k tomu, abychom se věnovali svému rozvoji, i rozvoji a pomoci blízkým, abychom prostě žili naplno přítomnost! A to je vlastně ta nejlepší rada, kterou můžete dostat.

 

 

Protože jen s očima úžasem otevřenýma, s radostí z každého dne, NEPŘEHLÉDNETE to, nač čekáte.

 

Takže nakonec – tato karta je tím nejlepším, co jsem si mohla vytáhnout, co říkáte?

 

Karty vědomé duše (Synergie, 2017)

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička