Krásná tvář – jediná kniha, která vás opravdu rozzáří


18. listopadu 2019, autor redakce,



Krásná tvář je dílem spojujícím světy obličejové jógy a přírodní kosmetiky v jedinečný koktejl omlazující tělo i duši. Tento koncept nemá obdoby jak na českém, tak i světovém trhu. Její autorky spojily své síly a vytvořily čtivou a zábavnou knihu plnou odborných informací. Za těmi ohledně obličejové jógy stojí Michaela Dombrovská, lektorka obličejové jógy a autorka knih inspirovaných jógovým přístupem k životu. Taje přírodní kosmetiky zase poodhaluje známá bioblogerka Lucie van Koten.

 

       

Kniha Krásná tvář nabízí mnohaleté zkušenosti obou autorek. Naleznete v ní praktické ukázky, fotografie, návody, vyjádření odborníků i osobní příběhy. Poskytuje komplexní návod na zdravý způsob života a přírodní cestu ke kráse.

 

„Obličejová jóga pečuje o vnější i vnitřní krásu. Jednoduchá obličejová cvičení, která mají původ ve fyzioterapii, logopedii, fonetice a dalších oborech, doplněná o jógový rozměr, který propojuje tělo, mysl a duši, zvládne opravdu každý,“ vysvětluje specialistka na obličejovou jógu Michaela Dombrovská.

 

Věřím, že se nám podařilo spojit zásady přírodní kosmetiky, zásady jógy a zároveň principy udržitelnosti tak, aby je v každodenním životě mohla použít každá žena nehledě na životní styl a věk. Zároveň jsme se snažily vyhýbat se extrémismu, a naopak odkazovat na odborníky a zajímavé lidi v daném oboru,“ popisuje vznik knihy odbornice na přírodní kosmetiku Lucie van Koten.

 

Cílem knihy Krásná tvář je hlavně bořit zažité mýty o přírodní kosmetice a poskytnout rady pro výběr produktů bez nutnosti slevovat z nároků na jejich kvalitu a funkčnost. Čtenářky se mohou inspirovat konkrétními návody, jak a čím se nalíčit – ať už jde o nude líčení či líčení denní a večerní. Hlavní myšlenkou však zůstává "nejdříve léčit, potom líčit," a tak je kniha zaměřená hlavně na zdravou péči o pleť, kterou vše začíná.

 

Krásná tvář přináší praktické rady a je jedinou knihou, která své čtenáře a čtenářky nejen rozzáří, ale i doslova omladí.

 

Více informací naleznete na https://www.albatrosmedia.cz/tituly/54892097/krasna-tvar/.

 

 

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička