Karty hvězdných duší: Lákavá emoce, intuice a hloubka


9. února 2021, autor Renata Petrickova,



 

Vždycky jsi toužila po domově, aniž bys přesně věděla, co to znamená? Pak je možné, že jsi Hvězdná duše… říká se na krabičce těchto karet. Přijď domů, ke své duši… lákají.

 

Pomohou nám rozpomenout se na to, proč jsme tady, co je naším úkolem a naplno se toto naučit projevovat ve své každodennosti. Esence, která v nás je, zůstává někdy skryta nebo ji neprojevujeme, protože o ní vůbec nevíme. A cítíme se pak ztraceně, odlišně, jako bychom sem na ten svět vůbec nepatřili.

 

PŘENÁDHERNÉ KARTY: Ilustrace, které vtahují domů

 

Ilustrace jsou na Hvězdných duších překrásné, jsou to bez přehánění jedny z nejhezčích a nejjemnějších karet, jaké jsem kdy potkala. Vtahují do pocitů, které jsou důležité pro to rozpomenutí se na svou podstatu. A ladí nás na naše životní úkoly.

 

A proto i děkuji tomu, že stručná slova na každé kartě umí hezky uzemnit, přímo slovy vyjádřit to, co potřebuje naše mysl. Srdce ví… srdce se raduje, protože konečně dochází k logickému propojení!

 

 

Třeba tato karta:

 

Velké odstřižení

 

Energie Marsu: Hněv. Konflikt. Zjemnění se k lásce

 

Tato karta je stinnou kartou; je kartou, která nás konfrontuje. Neboj se – je tu proto, aby vynesla na povrch cokoliv, co ti brání v tom, aby k tobě proudila láska. Válečná planeta Mars nám neustále připomíná, jak je důležité zjemnit se, odpouštět a najít cestu zpět k lásce.

 

Lidská zkušenost s sebou nese mnohá úskalí, která naší duši a srdci ztěžují zůstat otevřenými k nekonečnému zdroji lásky. My všichni jsme zranění a naše nevědomá zranění pak ubližují těm druhým. Je to jako nekonečný kruh, ze kterého se nám nedaří uniknout. Pokud nebudeme opatrní, svět se pro nás zanedlouho stane místem plným hrozby a nebezpečí a ovládne nás strach a úzkost.

 

Jestliže se ti ve výkladu objeví tato karta, má to dvě příčiny. Zaprvé tě karta chce přimět, aby sis přiznala náročné emoce, situace, konflikty, zranění a strachy, které ti způsobují bolest a vyvolávají v tobě úzkost.

 

A za druhé ti má pomoci najít ztracenou cestu k lásce. Když jsme zranění, není divu, že své srdce vůči světu uzavřeme a dovolíme bolestné zkušenosti, aby nás utvrdila v agónii oddělenosti pozemského života. I přesto tě nabádám, aby ses zjemnila a našla svou cestu zpět k lásce. Když tě paralyzuje strach, úzkost a paranoia, je pochopitelné, že se chceš stáhnout do sebe. Vyjdi ze své ulity a neboj se zjemnit srdce. My všichni jsme nevinné děti, které hledají svou cestu. Najdi způsob, jak vidět nevinnost ve všech lidech. A hlavně v sobě samé.

 

 

Otázka:

 

Jak se odstřiháváš od lásky?

 

Jak můžeš otevřít své srdce těm, kteří ti ublížili?

 

 

O autorech:

 

Rebecca Compbell je uznávaná duchovní učitelka a autorka bestsellerů Světlo v temnotě a Povstaň, sestro. Povzbuzuje lidi z celého světa k tomu, aby vyslyšeli volání své duše. V nakladatelství Synergie vyšly její Karty světla.

 

Danielle Noel je designérka, spisovatelka a vizuální umělkyně. Ve svých ilustracích, obrazech, fotografiích a návrzích splétá dohromady mystické příběhy a intuitivní vize.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2020

https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000502_karty-hvezdnych-dusi.php

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička