Christina von Dreien: NEPOSLUŠNOST LÁSKY, co pozitivního se lze naučit ze současné situace ve světě


24. června 2022, autor Renata Petrickova,



„Rozhodneme se pro určitou životní cestu – a z ní vychází náš životní plán. To však neznamená, že dopodrobna plánujeme každou minutu našeho života. Během své inkarnace máme možnost kdykoliv se svobodně rozhodnout jinak, stanovit si nové priority a vydat se novým směrem.

 

…Někdy se duše rozhodne vtělit do zvířete, poněvadž i jako zvíře toho může lidem mnoho ukázat. My lidé se můžeme ve vztazích se zvířaty mnohému naučit. Způsob, jakým se chováme ke zvířatům, vypovídá hodně o nás samotných…“

 

 

A třeba tyto dvě informace mají potenciál ve vás zůstat na dlouho dobu, ne-li na pořád.

 

Své plány můžeme měnit, jak se vyvíjíme… a na zvířata prosím nahlížejme jako na přátele, zejména tehdy, když tak nějak tušíte, že „ta kočka má snad lidskou duši, to jinak není možné!“

 

Ano, i taková setkání se zvířaty jsou a je to pak velká čest s nimi sdílet život. Neposlušnost lásky je kniha pro lehké čtení, pro mlsání duše u kávy, čaje… nevnímala jsem ji jako něco, co musím shltnout na jeden zátah, nebo s čím musím nekompromisně souhlasit. Ba naopak, některé informace mi přišly zvláštní a nebyly třeba ani určeny pro mne. Brala jsem si pak ty, které se mnou rezonovaly. A možná jsem se učila i to, co je v našich životech tak důležité.

 

 

Nedělat duchovní turistiku a vymáhat si všude stejný názor, ale naslouchat různým slovům a brát si z nich jen to, co ucítíte, že je vaše. Už jen proto, že informací je kolem nás tolik, že snadno jsme přetížení a ztrácíme zdravý úsudek. Ostatně něco podobné i Christina ve své knize píše.

 

Tenká, nezatěžující…

 

A tak jsem možná i vděčná za to, že Neposlušnost lásky je tak tenká, protože nezatěžuje. Protože je laskavá a malá. Mírná. Jako zákusek.

 

A zrovna mám období, kdy informace chci jen jako zákusky, ne jako přehlcené hlavní chody.

 

Tak pokud jste na tom jako já, případně hledáte vhodnou malou knížku na léto, pak DOPORUČUJU.

 

O autorce: Christina von Dreien se narodila 15. dubna 2001 a už jako dítě měla rozšířené vědomí a mnohé paranormální schopnosti. Patří k nové generaci mladých lidí, jež představuje zcela novou dimenzi lidské existence. Ukazuje lidem nesmírný potenciál jejich životů a pomáhá konstruktivně přetvářet naše individuální i kolektivní životy a vyléčit traumata, které si jako lidstvo nese.

 

Vydalo nakladatelství Anch-Books, 2022, www.anch-books.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička