Překrásné KARTY BOHYNĚ ISIS


29. srpna 2022, autor Renata Petrickova,



Autorka Alana Fairchild patří k těm autorům karet, u kterých si umíte představit člověka obdařeného pravým darem moudrosti. Obklopeného aurou egyptských pyramid a zasněně hledícího do dáli. A právě tam všude nachází autorka inspiraci a sepisuje moudrost, která má původ ve velkých hloubkách. Rozhodně jsou to karty graficky NÁDHERNĚ ZPRACOVANÉ.  A patří k těm, které doslova září a zdobí všude tam, kam přijdou.

 

 

 

Karty, u kterých cítíte, že je autorka vytvářela s plným ponořením se do svého záměru.

 


A kdo jim navíc plně porozumí, ten má v rukou doslova poklad.

 

 

Egyptský dar…. Dar osvobození a hloubky

 

Začnu tím, co vás asi bude zajímat: ano, v praxi jsou to karty nejlépe využitelné v kombinaci s dalšími druhy karet, vždycky doladí a doplní výklad o něco, co by asi jinou sadou nebylo možné zjistit a vycítit. Ale pro samostatné výklady? Tak to je moc velká síla: Kdo miluje toto téma, božské, moudré a daleko za světy, ve kterých žijeme běžné života, ten si s tímto úkolem poradí na výbornou. A také když přijde ta pravá nálada, jemná, pokorná a doslova pulsující nadšením, pak i v takovou chvíli lze udělat výklad pouze Kartami bohyně Isis.

 

A to pak očekávejte informace, které jsou platné do dlouhé budoucnosti. A sdělení, které podrobně umí objasnit dlouhou minulost.

 

Pak už neexistují hranice.

 

Dobře se mi kartami vykládalo také jen s pomocí knížečky. Jako doplnění si nalistovat náhodný text.

 

I tohle velmi fungovalo, zejména proto, že texty jsou často květnaté, rozšířené a poetické a je třeba navnímat nejen slova, ale i atmosféru.

 

A pak se vám může dostat třeba takovéto odpovědi:

 

„Karta Kartuš tě nabádá k tomu, abys rozlišovala a pozorovala, jak tě energeticky i fyzicky ovlivňují lidé, se kterými se setkáváš. Někdy se tě mohou myšlenky, slova a energetické vibrace ostatních povznést, nebo tě naopak uvrhnou do deprese a vyčerpají tě.  Pokud se necháš strhnout k negativním slovům jen proto, abys zapadla mezi ostatní, karta se tě ptá, zda ti jejich negativní vibrace skutečně stojí za to.  Pro pročištění vibrací použij slova moci. Nedovol, aby tě přemohl strach a vrať se zpět k lásce. Zůstaň sama sebou…“

 

Je to karta, která upozorňuje na to, jak velkou moc mají slova, která kolem sebe šíříme. Nálady, jaké šíříme, činy jaké to pak na sebe bere…

 

Ostatně podobná zamyšlení obsahuje dalších 43 karet, takže dalších 43 odpovědí!

 

Vydalo nakladatelství Synergie, 2021, www.synergiepublishing.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička