Anna Stark: Karty posvátné duše


22. září 2022, autor Renata Petrickova,



Pojďme se projít kartami laděnými na uzdravení lidské duše společně s jejich autory. Autorka textu a konceptu karet je ženou, která ví, jaké to je se bát k smrti, prošla zkušeností šikany i panických atak: tak můžeme v jejích textech a celém konceptu karet nalézt tušení vnitřního klidu, rozvahy a víry v sebe samého.

 

 

Autorem obrázků je digitální umělec, který ovládá jak techniku, tak různé malířské umy, které vložil do doslova zářivých a dokonale vyšperkovaných obrázků. Koho mají oslovit, toho bezpochyby osloví, mají ducha, mají jiskru, mají nezaměnitelný styl.

 

Když oboje spojíme, vidíme dílo, které vzniklo proto, aby všem, kteří stojí za rozcestí, předalo něco z velmi jemné moudrosti. Můj dojem z karet má dvě silné fáze:

 

– Uvědomění si sebe a své pozice

– Uvědomění si toho, že MŮŽU, smím jít vpřed

 

A právě pro výklady v případech, kdy člověk podupává na jednom místě a vážně už neví, jsou tyto karty nejlepší. Samozřejmě vy sami můžete přijít k dalším možnostem, kdy vám dokonale sednou, ale stále je z nich cítit ten navozený klid, ze kterého se teprve můžete rozhodovat, jak dál.

 

A vy si tak můžete vytáhnout různé karty a různé větičky si přečíst v knížečce…

 

 

Například tu je karta s žábou, která ukazuje, že možná nejste schopni žít v toxickém prostředí, a aby se jí dobře dařilo, potřebuje naprosto nezávadná místa.

 

 V praxi pak karta povzbuzuje v hlubším zkoumání situace. Máme zjistit, kde je pravda a kde lež.

 

Vlastně nás zpomaluje, zjemňuje, zaměřuje na čistotu. A také na zdraví. Máme chvíli být první v řadě – pro sebe samé.

 

„Nechej odejít všechny emoce, které již nepotřebuješ.“

 

Součástí karty jsou také afirmace, stínové aspekty a andělští průvodci, takže kdo chce, může jít ještě hlouběji. U této karty je stínovým aspektem nepořádek a hromadění, což může být něco, co nás obtěžuje, čím nyní trpíme a co bytostně nesnášíme… z andělských energií je na řadě jasnost, štít proti negativitě.

 

O autorech:

 

Anna Stark vyrostla v Austrálii a snad i díky své jemnosti a napojení byla terčem školní šikany. Své rysy a povahu však s pomocí své maminky dobře uchopila a dnes se věnuje alternativním léčebným metodám a umění, ve kterém předává své zkušenosti, nejen z dětství, ale i s vyléčením panické poruchy.

 

Louis Dyer je digitální umělec z Velké Británie, který kromě technických vymožeností využívá i svůj talent klasického malíře. Láska k umění se u něj zrodila v pěti letech a od té doby maloval všechno, co kde viděl všem dostupnými metodami. Považuje umění za součást léčivých darů světa.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2021, www.synergiepublishing.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička