Nástěnné kalendáře nakladatelství Synergie: Něžná duchovní moudrost


6. prosince 2022, autor Renata Petrickova,



Nástěnné kalendáře nám mohou přinést tu vzácnou, snesitelnou a dostatečnou špetku moudrosti v každý čas nového roku. Velká výhoda je, že vás nezatíží množstvím informací, nechtějí po vás mnoho úkolů, jen jemně něco naznačí. A na jakékoliv přemýšlení, zrání a zpracovávání tématu máme celý měsíc.

 

 

Inspirativních kalendářů se letos urodilo opravdu hodně!

 

Nutno říct, že takové kalendáře jsou ale velmi návykové a to ze dvou důvodů:

  • Poskytují pěkné spočinu pro duši, jejich obrázky jsou jakousi přidanou hodnotou, ne jen náhodně vybraným obrazem krajiny, pejska nebo kočičky, což mi na jiných kalendářích docela vadilo
  • Jsou praktické se svými okénky, poskytují přehled o celém měsíci

 

 

A je úplně jedno, jakou cestou se vydáváte!

 

Tarot?

Afirmace?

Intuitivní vedení?

 

Dá se říci, že milovníci tarotu, karet, tajemna, ženských energií, mystiky a bohyní si nebudou moci vybrat. Kalendáře poskytují nejen vizuální zážitek a místo pro praktické zápisky, ale ve svých moudrých slovech, který je skutečně jen pár… ale o to jsou důraznější, vás naladí na následující měsíc. A pak zas na ten další. A pak zjistíte, někdy v prosinci, předpokládáme, že celý ten rok byl díky kalendáři tak trošku jiný. Jemnější. Hebčí. A možná jste sami se sebou něco dokázali.

 

 

A já sama za sebe říkám, že mne vždy bavilo sledovat, jestli se témata hodí nějak i k tomu, co sama prožívám. A hodila. Nejednou. A to je ten důvod, proč se s radostí k těmto kalendářům vracím. Protože si s nimi a svými myšlenkami můžete celý rok hrát. A někdy do svého života vnést zajímavá témata, novou moudrost a ten pocit, že přece jen se jako osobnost někam posouváte. Zrajete. Dospíváte.

 

Vydalo nakladatelství Synergie, 2022,

https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/kalendare/

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička