Magické kočky 2023


6. prosince 2022, autor Renata Petrickova,



Kočičí pohled patří k těm nejmagičtějším na světě. A Ciro Marchetii, jakožto autor tohoto kalendáře, to moc dobře ví. A tak nahlédl kočkám do duše a vykreslil nám je v barvách, které uchvacují.

 

 

Třpytivý čas a sváteční naladění každý měsíc

 

A tak právě Magické kočky mohou být dokonalým dárkem k Vánocům, protože spojit si tuto nádheru s adventním a vánočním třpytivým časem – to je dokonalý emoční otisk a Vánoce, které si budete dlouho pamatovat.

Na straně druhé každý měsíc v sobě skrývá ohromný dar a bude zajímavé sledovat, jak se který obrázek vloží do dění každého našeho měsíce. Přinese nám důležitou informaci ve svém detailu na pravém horním rohu obrázku? Nebo někde vzadu na obrázku bude letící pták ukazovat směr, kterým se vydat?   Nebo jen budeme relaxovat v tom hlubokém naladění, které nám obraz přináší na duši?

 

Inspirace kočičí hravostí i elegancí?

 

Ano, autor nás vyzývá k tomu nechat se inspirovat kočičí elegancí, hravostí a přístupem k životu, ale já říkám, že tento kalendář je navíc VELMI PRAKTICKÝ.

 

 

Okénka přesně na jednu dvě základní věci, přehled o celém měsíci.
Měsíční fáze a jmenný kalendář.

Vše důležité po ruce.

Tak krásný rok 2023!

 

O autorovi: Ciro Marchetti je oceňovaný umělec ze Spojeného království. Vystudoval umění v Londýně, poté pracoval v Evropě a Jižní Americe., kde spoluzaložil designovou a uměleckou agenturu, která se dočkala velkého úspěchu. Později se přestěhoval do USA (Miami) a kromě řízení své společnosti se věnoval workshopům, přednáškám o digitálním umění a tvorbě ilustrací. Tvoří fenomenální karty, plakáty, kalendáře, skládačky, dřevěné krabičky, šátky, tašky, župany – vše s uchvacující tarotovou tématikou.

 

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing,

https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/karty/vykladacky/000543_magicke-kocky-kalendar-2023.php

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička