Caroline Mitchell, Tiras Verey: Poselství draků


23. března 2023, autor Renata Petrickova,



Jsou lidé, kteří milují dračí energii. Milují symboliku draků a rádi se noří do jejich vznešenosti a archetypů. Tyto karty jsou kombinací nádherných fantastických obrázků, archetypů draků, moudrosti, která jim  je přisuzována a také živlům, které ovládají. Až tady jsem si naplno uvědomila, že draci jsou vodní, vzdušní, ohniví i zemití, stejně jako je symbolika tarotových i jiných karet nebo různých duchovních i filozofických směrů. Draci se hodí do říše symbolických postav vedle různých andělů a duchovních bytostí úplně skvěle.

 

 

A pak už jen záleží, jestli je berete jako symbol síly, ohrožení, štěstí, nebo se jim vyhnete.

 

Ačkoliv, jestli o ně máte zájem, asi budete z těch, kteří mají draky rádi.

 

Silová zvířata, andělé, průvodci – to všechno jsou draci.

 

Autorka se do tématu ponořila velmi hluboko a doslova jím žije a pulsuje. Také ilustrátor vnesl do jednotlivých karet švih, vzduch, pohyb, právě tu energii, kterou můžeme jen cítit. A nemůžeme ji porovnat s realitou.
Draci tak zůstávají tajemní a promlouvají k nám v naší fantazii a v naší duši.

 

 

Draci, živly a meditace

 

Nejlépe mi karty sedí pro meditaci, dokážu si představit, jak každé sdělení od draků je hodno malé meditace. Zamyšlení se a především procítění daných informací.

 

Občas tu jsou informace rázné a jasné, ale více se jednotlivé energie zaměřují na to vzbudit v nás pocit, emoce, dojem a následně potom pozorovat myšlenky a odpovědi, které přichází.

 

Velcí mistři, strážní draci, klan pozemských draků – navíc každá dračí energie je z jiné rodiny, takže je dobré pozorovat i to, z jaké oblasti dračího tématu vám karty padají. Je to o uzemnění, o životě? Je to o vyšších cílech, je to o tom, jak svůj život dovést do bezpečných zálivů…?

 

I to se může stát zajímavým pozorováním.

 

O autorech: Text napsala Caroline Mitchell, tlumočnice dračích poselství a průvodkyní, tarotovou mágyní, pracuje s reiki a posledních patnáct let se nejvíce věnuje zkoumání dračích energií.

 

Ilustrace karet vytvořil Tiras Verey, vystudovaný grafik a mísil v nich mnoho uměleckých metod a technik, od realistického portrétu tužkou po digitální fantasy umění.

 

Vydalo nakladatelství Synergie, 2022, www.synergiepublishing.com

 







Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička