Hook 01-03-12


1. března 2012, autor skraloup13,



„Muzikál Bídníci je v ohrožení.“
Tohle my od Hooka víme dávno. Je totiž pouze otázkou času, kdy se někdo s citem po umění nasere natolik, že hodí na jeviště bombu. Teď se jim ještě zranil koloušek. Byl z Lánské obory, jmenoval se Foret a nebyl pojištěnej. Producenti se prohnou. Dobře jim tak.
Včera jsme u Hooka probrali kde co. Měl se stavit Áša, takže jsme byli na výčepu v plném počtu. Ášoj to sice na poslední chvíli nevyšlo (měl míting, následně brífing a nakonec džoging a nestíhal), ale i tak jsme si to užili. Mimo jiné jsme si povídali vtipy. Jeden je dobrej a já vám ho řeknu. Riskuji sice, že tato stránka přijde o své věrné, ale Panki povídal, že jestli to nenapíšu, tak jsem uzdisráč. Dobrá. Mně je to jedno.

„Na chodbě prestižní hollywoodské kliniky se potkají dva gynekologové. Jeden zvedne ruku s nataženými dvěma prsty, jemně s ní zakrouží, přivoní a nábožně zašeptá – Cher. Druhý udělá to samé a s blaženým úsměvem pronese – Demi Moore. Jde kolem nich třetí, také zakrouží rukou s nataženými prsty a s kyselým xichtem řekne – Al Pacino.“

Tak, to by pro dnešek bylo všechno. Zítra to zase bude jako vždy. Rozebereme si nějakej citát od Nietzscheho a bude fajn.
Venku je ráno. To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 01-03-12” - 2


    Eva   (1.3.2012 (13.37))

    chybička, co se vloudila, nějakým zázrakem zmizela:-)))... ten vtip mi připomíná, jak čuchl k tý vidličce a poznal, že v kuchyni dělá Alenka.... jinak u nás se neříká uzdi, ale přizdi....


    Agin   (1.3.2012 (15.38))

    Uzdi, nebo přizdi vyjde v podstatě na stejno, ne? Jde o výsledný produkt snad???? '-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička