Hook 30-04-12


30. dubna 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme zaznamenali uspokojení našeho báječného premiéra Nečase nad tím, že u nás máme nejnižší chudobu. Když pomineme adjektiva jako je nejnižší či nejvyšší, zůstane viset ve vzduchu radost z toho, že u nás prostě chudobu máme. Hurá.

My se z toho radujeme taky, protože chudoba cti netratí a důležitější než hmotný statky je to, jak je kdo bohatej uvnitř. Včera jsme to rozebírali zevrubně na výčepu a musím přiznat, že se z toho sice radujeme, ale ne všichni. Pořád jsou i mezi náma od Hooka takoví, co jsou vytočení z toho, že jsou bez koruny. Budu muset s těmi malověrnými něco udělat.

Víkend se vydařil. Bylo hezky, chcalo jen skrytě, pivo nedošlo, nálada taky ne a víc bych to asi nerozebíral.

Karel Schwarzenberg se na chvíli probral a sdělil, že ve Sněmovně nejsou přeběhlíci, ale uprchlíci. Pak zas us. Mně osobně spíš přijde, že máme ve Sněmovně sjetou partu bezcílně se motajících žebravejch mnichů. Ale to je věc názoru.

Hanychová ukázala kozy u bazénu a jakejsi redaktorskej estét to okomentoval, že prej má výstavní jedničky. Tomu jsme se včera smáli hodně, protože „výstavní jedničky“ je kouzelná kontradikce.

Dnes bude chcát. Už se to chystá. Chystá se to ale tak skrytě, že si všichni myslej, že bude hezkej den.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 30-04-12” - 2


    Eva   (2.5.2012 (11.16))

    Jakubisko sice říká, že lepší je být zdravý a bohatý než chudý a nemocný, ale když myslíš, že tě zdobí skromnost...


    Radka V.   (2.5.2012 (20.17))

    Myslím, že nejlepší je být sjetej, akorát je blbý, že to nemůže být setrvalý stav...nebo sice může, ale to je zase jiná písnička..



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička