Hook 08-06-12


8. června 2012, autor skraloup13,



Tak tohle jsme my od Hooka hodnotili pěti hvězdičkama (na stupnici od jedné do tří hvězdiček je to nejvejš). To, jak včera ministr financí chemik Kalousek neohroženě vyrazil diskutovat s demonstranty, jak na něj pár vytočenejch maníků fluslo, jak dostal pohlavek a jak to ustál – to je fakt síla.

A síla je i to, jak to měl ten úžasnej mamrd vykalkulovaný, protože bylo celkem jasný, že se stane to, co se stalo. Takže stručná rekapitulace:

 

Prvák – Kalousek je chlap s koulema. Nejenže klíďo zfackuje kluka, kterej mu řekne, že je zloděj, ale jde i do kotle a nebojí se, i když ví, že může zahynout. Možná se tam někde poflakovalo pár policajtů, ale ti by mu stejně nepomohli. Je to prostě statečnej Mirda.

 

Druhák – Může teď všem vykládat, že za svou pravdu, za své přesvědčení, že je potřeba tenhle stát přivíst do naprostý prdele, je ochoten cedit krev. Kurva!

 

Třeťák – Kalousek tuhle zemi povede ještě dlouhá léta. Řek bych, že ji povede i v době, kdy bude nouze a svízel a kdy jediný jídlo, který půjde uvařit bude to podle receptu Babici, neb potravin bude poskrovnu. Máme se na co těšit.

 

Omlouvám se, ale mě tyhle píár akce dost serou.

Děsně se mi líbí, jak se sypou prachy do různejch nezbytnejch studií. Já tyhle věci moc rád čtu, ale někdy se docela bavím, jak vědci, aby obhájili prachy, který na tyhle potřebnosti dostávaj, se snažej a jsou za komiky.

Třeba teď – koumáci z kalifornské univerzity (odkud jinud, že) sepsali esej na téma „Nadcházející proměna pozemské biosféry“.

Paleontolog Anthony Barnosky s vážným xichtem tvrdil, že je to průlomové dílo, jelikož je v něm popsaný, jak to tady bude vypadat za deset tisíc let. Stálo to sice pár mega, ale tyhle prachy se vyplatěj, jelikož díky jejich výzkumu teď nebudeme překvapený.

Chtěl bych pana paleontologa za sebe ujistit, že já za deset tisíc let určo překvapenej nebudu, jelikož budu překvapenej úplně z něčeho jinýho.

Já tyhle pošuky miluju. Ostatně, já miluju kdeco. Miluju taky jedno Té, ale beznadějně. To je osud.

 

Začne fotbal. Myslím jako Euro. Kapitán Rosickej řek, že jsou odhodláni uspět. Tak určitě – těší mne to, protože jsem si až do včerejška myslel, že na celý Euro serou.

Zítra ráno jedu do Plzně. Na Metalfest. Těším se, neb na dva dny vypnu. V posledních týdnech je to víc než hektický.

Přejeme fajn víkend a v pondělí ahojíček – pokud budete mít náladu. Chcát nebude, jelikož si do Plzně neberu stan.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 08-06-12” - 3


    fotoeva   (8.6.2012 (10.21))

    Jako vždy jsem si ráda početla....


    paveljurutka   (8.6.2012 (13.28))

    tak ta věta o Euru nemá chybu! :)


    skraloup13   (8.6.2012 (19.18))

    diky diky diky :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička