Hook 03-08-12


3. srpna 2012, autor skraloup13,



Tak jsme četli, my od Hooka, že zločinci maj svý peníze nejvíc v bezpečí na severu Čech. Myslíme si, že je to kec. Taková pověra, či pranostika. Ve skutečnosti maj zločinci svý prachy v bezpečí po celý republice. U nás se trestaj závažný trestný činy, ne nějaký krádeže a tak. Naše justice je v tomto o několik kroků před ostatníma. Jsme na to taky náležitě hrdí.

Vznikl další díl Zelené mapy Prahy. My si toho dost ceníme, jelikož vznik takovejchhle věcí je důležitej. Autoři, kteří na to dostali dotaci z EU, v tomto díle představují Prahu 2 a píší, že zeleň je na dvojce možno najít třeba v Riegerových sadech.

Přijde nám to objevné. Navíc to můžu potvrdit, jelikož jsem včera v Riegeráku byl. Byla tam taky třeba Haňule, která se furt smála. Ostatně, já jsem se smál taky, hodně a nahlas, protože některý storky, co se povídaly, byly půvabný. Akorát nechápu, že mám teď po ránu takovou žízeň, když jsem toho včera tolik vypil.

Dozvěděli jsme se, že probíhá soutěž vo nejlepšího houbaře Česka. Radši to ani nebudu říkat Džesice. Džesika byl totiž s kuchařem Šmoldíkem na houbách. Na Křivoklátsku. Moc se jim nedařilo. Tedy, nedařilo se jim vůbec. Našli akorát jednu choroš a cosi divného pod ubrouskem. Džesika pak na vlakovém nádraží demonstrativně rozšlapal košík a celé Křivokklátsko jadrně proklel.

V Itálii proběh soudní spor mezi dvěma bratranci, jelikož jeden o druhém řek, že nemá koule a dotyčný to nerozdejchal. Dlouho udsedavě plakal a pak podal žalobu. Soud už rozhod. Prej že takovýhle věci se neříkaj, protože přinášej trauma. V tej Itálii už fakt nevěděj roupama co by. Řešit takovýhle píčoviny. Navíc, já znám maníky, kterejm když řeknete, že nemaj koule, tak vám koupěj panáka, neb maj radost.

Asi ste si všimli, že chčije. Obloha zatažená, šedivá, nevlídná. Konečně po těch hicech normální počasí. Doufám, že to vydrží.

Na Olympiádě se nám nějak nedaří. Ono taky poslat soutěžit mezi emzáky normální lidi byl dost idiotskej nápad. Těžko se pak můžete divit, že naši nestíhaj.

Víkend bude odpočinkovej. Těším se na něj. V pondělí se potkáme, pokud tedy půjdete kolem.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 03-08-12” - 2


    Eva   (3.8.2012 (21.59))

    na olympiádě se dnes zadařilo a další medaile je na cestě, takže to je fajn ne...


    skraloup13   (11.8.2012 (16.22))

    nepřu se :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička