Hook 09-08-12


9. srpna 2012, autor skraloup13,



Tak jsme četli, my od Hooka, že je na světě nová milostná technika, jež se jmenuje Karezza. My jsme k těmhle věcem dost nedůvěřivý, protože jsme odebírali Knihovničku Leo a myslíme si, že vo těchhle věcech jednak víme vše, a pak taky, že se už nic novýho objevit nedá. Taky že jo.

Celý slavná Karezza je vo tom, že jako dva ležej vedle sebe a zhluboka dejchaj. Většinou pak dojde k hyperventilaci a následně k respirační alkalóze.

To je slušný. Asi si tu celou Karezzu vodpustíme a zůstaneme u naší staré, léty prověřené techniky. Ptáte se, která to je? No, prostě lejem pivo u Hooka a vykládáme co by kdyby. To je celý. Jedna z výhod tohoto je, že nemáte šanci gravidně votěhotnět a dostat se do nekontrolovanýho smyku.

Zaznamenali jsme, že v Číně vytáhli do boje proti kuřákům. On tam totiž hulí kde kdo, maj tam spoustu smogu a kouře a všude je popel a Karezza by tam rozhodně dělat nešla, protože, jak jsme pochopili, se u toho hlubokýho dýchání nesmí bafat.

Zatím v Číně začli tím, že zakázali kouřit v čekárnách u doktora. To mi přijde sympatický a řek bych, že třeba na plicním má takovej zákaz svoji logiku. Dál se zatím nedostali, neb se vedení Číny obává masovejch bouří.

Už sedm tejdnů prej nikdo neviděl etiopskýho premiéra. Všichni se ptaj, kde je, co se mu stalo, ale nikdo nic neví. Škoda, že se nikdo nezeptal nás od Hooka. I když jsme v Etiopii nikdy nebyli, tak je evidentní, že ho sežral lev. Fakt někdy nechápeme, že se z takovejchhle banalit dělá taková trága.

Jakýsi Vojtěch Kotecký z hnutí Duha prohlásil, že Česká republika potřebuje dospělou debatu o chytré ekonomice a čisté energii. Víte, to jsou taková ta prohlášení, která působí vzletně a jeden, když to čte, tak se cejtí tak nějak lepší.

Nicméně, pane Kotecký, tahle republika především potřebuje, aby se míň kradlo.

Teď mě napadá – taky by možná bylo fajn, kdyby třeba na polích místo řepky rostlo něco, co se dá žrát. Řepka je sice fajn kytka, ale jinak jediný co přináší je estetickej dojem. Jeden, když takhle jede naší líbeznou krajinou má pocit, že ji někdo zechcal.

Dnes bude hezky. Všichni tomu uvěří, takže člověka s deštníkem neuvidíte. O to víc pak odpo potkáte zmoklejch slepic, protože chcát bude, jako že je nebe nade mnou.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička