Hook 17-08-12


17. srpna 2012, autor skraloup13,



Nedávno jsme my od Hooka zaznamenali reklamu na Krušovice. To je pivo, pro neznalé. Ne že bychom Krušovice pili, máme u Hooka Gambriiinus a jsme s ním spokojeni, ale ta reklama nám přišla nějaká divná.

Nějakej maník tam říkal něco jako „Krušovice, chuť jako kdysi“. Víte, nám to přijde dost takový kontraproduktivní. Já si totiž pamatuju, že kdysi byly Krušovice docela dobrej samoser. Pokud se zvýšenou pílí a přesčasovejma hodinama dobrali k tomu samýmu samoseru, tak potěš.

Tohle je prostě těžký a já chápu, že chtěj zvednout obrat a že to myslej dobře, ale výsledek je poněkud tristní. Asi bych tu reklamku hnal, co jim to dala dokupy.

Ono totiž uvařit dobrý pivo a ještě ho dobře nabídnout konzumentům je docela oříšek. Kdysi jsem byl na chmelové brigádě, a tam v hospodě čepovali Louny. Člověk si na ně musel tři dny zvykat, neb bylo takové zvláštní. My mu tenkrát neříkali Lounský, ale Loňský. Asi takovou to mělo chuť. Dokázalo naleptat i keramickej tácek.  I kdyby jim dneska (pokud ten utrejch ještě vařej) udělal reklamu Ogilvy, tak bych to do huby nevzal.

Když jsme u té reklamy – Outůčko teď má takovou akci, že jako podnikatelům nabušilo tarify co to šlo. Nevím jak vy, ale já si pod nabušeným tarifem představuju, že když si chcete zavolat, tak abyste si vzali úvěr. No, ne vždy se všechno povede. Hlavně když platěj.

Jakási redaktorka ze zoufalství, že není vo čem, jelikož je vokurka, napsala článek o tom, jestli jsou krémy, který můžou zvětšit kozy. My od Hooka jsme to probírali a na žádnej jsme si nevzpomněli. Je fakt, že jich moc neznáme – akorát indulůnu modrou a červenou a niveu. (Niveu ale nekupujem, nevěděj, co by si za ni řekli, zmetci.)

Pak jeden z nás povídal, že by možná mohla zabrat tygří mast. Obětoval se a slíbil, že se na noc natře. Druhej den říkal, že to moc nefunguje. Kozy stejný, akorát že má celej den pocit, jako kdyby měl v oblasti pod klíčníma kostma průvan. Takže krémy na větší kozy nejsou. Tečka.

Premiér Nečas řek, že nezvednout DPH by moh jen debil. Jo jo, taky si to myslíme. Je potřeba se do toho pořádně opřít, pane premiére, nenechat se zmást, nenechat se zastrašit a dělat maximum pro to, aby bylo všechno dražší. A když nepolevíte, když si půjdete za svým bez ohledu, bez bázně a bez hany, tak se stopro dostaneme do prdele, což si myslím, že je vroucné přání nejenom vás, ale  i všech smažek, co se kolem vaší figury motaj.

Nad členkama Pussy Riot se má dnes vynést rozsudek. Držíme jim palec. Pokud to fakt za pitomý zpívání odserou natvrdo, tak to bude docela síla. Možná by báťuška Putin měl na chvíli přestat trénovat judo, slézt z tatami, otřít si čelo plátěným ručníkem a zamyslet se, jestli chce bejt za mstivýho fakana, nebo za zdánlivě normálního státníka.

Včera večer chcalo, zrovna když jsem šel z Hooka. Dnes ráno ne. Ale bude, jelikož je tak nějak divně zataženo a okluzní fronta se vlní jak nasraná krajta. Fajn víkend a v pondělí, pokud se nestane něco nezvyklého, se potkáme.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 17-08-12” - 1


    Eva   (17.8.2012 (13.52))

    Jsem myslela, že pivo je jen jedno, a to plzeň a ostatní jsou náhražky. Krušovice, ty myslíš tu limonádu plněnou kysličníkem?



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička