Hook 18-09-12


18. září 2012, autor skraloup13,



Na výčepu u Hooka to vypadá jak ve vinárně. Pohled děsnej. Budu se muset vypravit do Voka, jestli to tam je podobný. Špunty z flašek lítaj, Pražskej výběr teče proudem a chvílema mám pocit, že je něco špatně.

Nicméně, furt se mluví o prohibici, jak je to v prdeli, ale já to nějak nepozoruju. Dal jsem si včera pár Gambriiinusů jako obvykle, nikdo mne neomezoval, pivo bylo jako vždycky, vyčistil jsem si hlavu, asi třikrát jsem byl na hajzlu (Džesika čtyřikrát, protože se v noci odkopal a nastyd na cemr), prostě my od Hooka, co se nevyžíváme v pití tvrdýho, jsme naprosto v poho.

Jo, cemr je hřbet čili záda, pro ty, co nečetli Jana Cimburu.

Dozvěděli jsme se, že policisté na Ostravsku dál pátrají po možném zdroji metanolu. Na výsledek jejich snahy čekají netrpělivě havíři, protože jak se vyjádřil jejich štajgr „Už tak je tam dole pičo tma jak v řiti“. Snad ten zdroj najdou.

Mirda Kalousků, náš milovaný chemik varuje, že alkohol je tvrdá droga a nesmí k němu bejt snadnej přístup. On sám má třeba flašku v autě v uzamykatelné schránce. Volně válet po sedadle by ji prej nikdy nenechal. Mirda je fakt skvělej.

Egyptský imám vyzval k šetrnému zabití tvůrců filmu Nevinnost muslimů, brněnští vědci jsou na stopě a Monika Marešová odhodila stud a v několika nákupních centrech ukázala své intimní partie. O5 nevím, co je horší.

Natočíte film – zabijou vás. Chcete něco vyzkoumat – zjistíte, že jste druhej. Jdete si koupit rohlík – nějaká úchylná modelína na vás vystrkuje… ufff, pryč od toho. Svět je fakt podivnej a skládá se z rozmanitých píčovin, si myslím.

Trošku jsme dumali, jestli to video s ambicema virálníma „Kde je kuwa Jyrka“ budem vůbec točit. Aby nás pak někdo nesejmul, nechtěl na náklady státu převychovat, aby po nás nešlo třeba muslimský bratrstvo, Triáda a takový ty spolky, ale pak jsme si řekli, že kdo se bojí, sere v síni, živý pes je na tom líp než mrtvý lev a ostýchavost kazí živnost. Prostě jdem do toho, po nás potopa, jak si kdo ustele a takový ty věci.

Ještě k tomu napíšeme víc, protože potřebujem, aby se vás u Hooka příští čvrtek sešlo aspoň dvacet. Za odměnu si budete smět koupit pivo a bude se podávat guláš. Ten guláš bude zdarma a bude ho dost, protože jsem se nabíd sousedce, že jí po neděli vyvenčím vlčáka Lojzu. Má asi padesát kilo a asi se mi při tom venčení zaběhne.

Modelína Petra Nemcová chce bejt úplně jako Tymošenková. Ehm, modelína Petra Němcová to má asi v hlavě perfektně srovnaný. Co vím, tak Tymošenková je za katrem. Němcová se zřejmě chystá něco spáchat, pokud to tedy dokázala domyslet celé.

Včera zas byla jakási debata prezidentských kandidátů. Byl tam i Přemysl Sobotka z ODS. Posluchačům sdělil, že jí čokoládu s tvrdými oříšky.

Hele, proč nemůžem mít krále? Byl by nafurt, byli bychom ušetřený tohohle panoptika, bylo by míň infarktů a za humny bychom mohli mít draka. Mně by se to líbilo moc.

Buď začíná chcát, nebo slzím. Zkuste si hodit zdevalvovanou mincí.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 18-09-12” - 1


    Eva   (18.9.2012 (16.21))

    Alkoholika neodnaučíš chlastat zákazem, takže až jim dojde, co si v pátek nakoupili, budou rabovat.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička