Hook 04-10-12


4. října 2012, autor skraloup13,




Ministr Drábek prokázal neuvěřitelnou statečnost, jelikož odstoupil, jakási Decastelo byla neméně statečná a ukázala kozy krz průsvitný top, akorát Old Shatterhand se moc nevytáh, protože jít na grizllyho s nožem moc statečný není.

Děsně se nám od Hooka líbí, že žijem v národě hrdinů, kteří s nasazením života dělají kousky, nad kterejma se jednomu tají dech, že riskují svou budoucnost a mnohdy i svůj život a neuhnou ani o pověstnou páně Kaplanovu píďu.

Já vždycky obdivoval lidi typu Drábka či Decastelo za jejich chladnokrevnost, za vůli něčeho dosáhnout, za ochotu jít s kůží či kozama na volnej trh, kde neviditelná ruka, jež k tomu trhu neodmyslitelně patří jim hrozí, že jim zakroutí krkem. Jo jo jo, je to tady skvělý moc.

Včera jsme vo tom u Hooka debatili a shodli jsme se, že k takovejmhle lidem můžem pouze vzhlížet. Akorát jeden kámoš povídal, že na tom nic není, jelikož on je statečnej taky, jde do všeho po hlavě bez ohledu na následky a že se zrovna vrátil z hajzlu, kde byl celou dobu potmě a nebál se ani trošku. Akorát že bude muset kapku oschnout. Měl kliku, blbeček, že nebyl na velkej.

Naši oblíbení Kalifornští vědci zjistili, že kvůli globálnímu oteplování budou mořský ryby menší. Práce, ve které tyto výsledky publikovali se jmenuje „Miniaturizace ekosystému“. Dočetli jsme se tam, že na sardinky si za pár let budete muset vzít mikroskop a že plejtváka obrovskýho unesete v náručí. Mimochodem, zjistilo se též, že globální oteplování nezpůsobuje homosexualita, jak o tom je přesvědčen pan Hájek, jenž nepochází z opice ale z gekona.

My od Hooka o tomhle samozřejmě víme dávno, že se všechno zmenšuje a už jsme vo tom i psali. Víte, možná někoho tyhle infa rozhoděj, ale my jsme docela v klidu. Majitel Hooka nám slíbil, že půllitry budou pořád stejně velký a to je to jediný, co nás ohledně tohoto zajímá.

Ornella Štiková, jež se po prožitých traumatech neustále víc a víc podobá své urostlé matce má ďábelský plán, že Koktu zapíše do rodnýho listu jako otce. Možná tam přidá ještě Tomia Okamuru a pár modelů z žebříčku časopisu Forbes, protože jeden nikdy neví, doba je zlá a co si neukradneš, nemáš.

My od Hooka s Ornellou docela cejtíme, protože vyčůraný lidi se nám líbili vždycky.

Turistce se prej na Šumavě podařilo vyfotit raritu – trojici losů. Stíracích. Myslíme, že je to fakt skoro zázrak. Je z toho poznat, že i na Šumavě se lidem dobře daří a že maj peněz nazbyt.

Musím utíkat, protože nestíhám. Kdosi psal, že svět kolem je celej růžovej. Asi dobrej matroš, řek bych. Můj svět je šedivej a ponurej. Je to tak myslím lepší, protože mě pak máloco překvapí. Ostatně, stejně přijde chaos. A bude konečně pořádek.

Venku je pošmourno. Počasí ladí s mým rozpoložením. Za chvilku začne chcát a bude báječně.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 04-10-12” - 1


    Eva   (4.10.2012 (18.33))

    hele, na Old Shatterhanda mi nešahej, jo:-))))



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička