Hook – 8-10-12


8. října 2012, autor skraloup13,



Náš Taťka největší se kapku nasral a řek, že jestli ho někdo bude dál zastrašovat, tak že se do politiky vrátí. My od Hooka jsme vo tom včera nemluvili, pouze jsme vo tom tiše rozjímali a šla na nás hrůza.
Totiž, nepleťte si to – vrátit se do politiky, to není jako vrátit se do Žabky pro zapomenutej gumovej rohlík. Tohle je v naprosto jiným levelu. Vzpomeňte na Sedm statečnejch. Ti když se vrátili, tak tu osadu si domordoci mohli postavit znovu. Tedy ti, co zbyli. Ten návrat, to bylo jak kobercovej nálet. Tam prostě bouchla atomovka a ten spad neušetřil nikoho, jak říká Burma Jones ze Spolčení hlupců.
Kdyby se do toho Taťka opět položil, vodpočatej z procházek po Lánskej voboře, stopro by se zesralo i to, co ještě omylem drží. Proto bychom chtěli my od Hooka apelovat na všechny rozumný lidi, kterejm aspoň trochu záleží na naší unavené zemi, kdysi rozkvetlé to zahradě plné rozmanitých bonsaí – neserte se do Taťky, nebafejte na něj schovaní za rohem, buďte na něj vlídní a ohleduplní, uvolňujte mu cestu, nechte ho v tramvaji sednout, dejte mu přednost na hajzlu, prostě dělejte mu pomyšlení, protože jenom tak máme šanci, že až odejde z Hradu, zamíří rovnou do své nové knihovny, kterou mu ze svých úspor vybudoval pracovitý pan Kellner a tam, obklopen rozličnými folianty, si bude číst Káju Maříka a snad už dá pokoj.
Zaznamenali jsme, ža jakýsi kouzelník přivádí mladé dívky do vytržení, neb jim tahá jídlo hádejte odkud? Jasně, z jídelního lístku! Je kolem toho děsně povyku, ale my od Hooka jsem z toho rozpačití a můžete si myslet, že jsme třeba i staromódní, konzervativní či zkostnatělí, ale např. kachna má ležet na pekáči a má se vyndavat z trouby a to nám nevymluví nikdo.
Tyhle anomálie nám neseděj. Představa, že se pivo nenatočí ale vyčaruje je děsná. Prostě s tímhle kouzlením vocaď pocaď, protože třeba já bych se nechtěl dožít toho, že budem po Hooku bloumat jak přitroublej Harry Potter a poměřovat si hůlky. Čarovný.
Luis Vuitton představil novou kolekci jaro/léto 2013. Když pominu to, že stejnou kolekci představilo již před měsícem Sdružení vietnamských prodejců čehokoliv z Holešovické tržnice, nějak zvlášť nás to nenadchlo. Fakt nevíme, proč se s tím tak nadělá. Osobně si myslím, že Sdružení vietnamských prodejců má ty hadry hezčí, levnější a barevnější.
Ještě jednou k Taťkovi. Prej začal házet našemu premiérovi klacky pod nohy v tempu nevídaným. Nečas mlčí a všichni se diví, že nic neřekne, ale my od Hooka víme, že když člověk pláče, případně hlasitě vzlyká, z vočí mu tečou slzy, z nosu visí voprať a celej je takovej v xichtě vopuchlej, nedostane ze sebe ani slabiku. Péťo, drž se.
Venku se to prima vybralo. Už teď se bavím tím, jak budou všichni nasraní, až jim to zechčije prádlo na šňůře.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička