Hook 24-11-12


24. listopadu 2012, autor skraloup13,



Tak už je to jasný. To, co my od Hooka věděli už před několika dny, je potvrzeno. Pitomio, Bobo a Vladimír Iljič Dlouhý jsou mimo mísu, neb víc jak třetina podpisů, co sebrali, jsou naprosto k ničemu. Kontrolní komise Ministerstva vnitra, kde sedí jeden brilantní matematik vedle druhýho, vždycky vod každýho účastníka konkursu vzala vzorek deseti podpisů dementů, jež interně označovala jako petenty, a když zjistila, že je tam třeba podepsanej Old Shatterhand, nebo Mauglí, určila procentuelní zastoupení podobných figur složitým vzorcem, který zohledňuje nejen dráhu Saturnu, ale i míru inklinace Malostranskýho náměstí, pak to celý znásobila dvěma a když se nikdo nedíval, hodila si kostkou.

Mno, je jedno, jak k tomuhle výsledku došli, důležitý je, že je to demokratický a že to zachovává vážnost prezidentskýho úřadu, protože v opačným případě ten, kterej usedne na Hrad, bude docela slušnej zoufalec.

Ty jo, mne fakt fascinuje, jak i z takovejhle záležitosti dokážeme udělat Televarieté.

Vašek Bárta, svými několika fanoušky přezdívaný Noid, dal dohromady kapelu a má první album. Jak uvedl, hrajou tak nějak vše, napříč hudebním spektrem, tedy maj tam jak kantátu, tak hip hop, house, pop rock, hard rock, metal, hard metal, speed metal a death metal. Můžete si je objednat na svatby, firemní večírky či oslavy jakéhokoliv výročí, neb jsou apolitičtí a stejně jako jejich kolegové se samohrajkama se zvládnou trefit do vkusu úplně každýho. Jo, taky uměj Kabáty.

Za příplatek může vystoupit jako host Eliška Bučková a zazpívat píseň Malovaný džbánku. Protože to zpívá na playback, máte pocit, že slyšíte Helenku Vondráčkovou osobně.

Jjj, tak jsem to pěkně pozurážel a můžeme pokračovat.

Trošku jsem se informoval o projektu Pozitivní evoluce. Ten dal dohromady Karel Janeček, co je v balíku, takže to má z čeho financovat a navíc ho to baví. Aspoň to teda říká.

Jde v kostce vo to, že si máme vyhrnout rukávy a celou naši vlast přeměnit v pozitivní oázu. Všichni se budem usmívat, každej den uděláme něco pozitivního, budem mít pozitivní města, pozitivní pivovary, pozitivní tramvaje a veřejný záchodky a prostě bude tady tolik kladnejch emocí, že to zákonitě musí skončit jednou velkou apokalypsou, kdy se vzájemně povraždíme, protože koukat se třeba den co den na souseda Kraslíka, jak se ten debil tlemí aniž ví čemu, je fakt vo přes držku a já mám jen jedny nervy slaboučký a prostě mu ji fláknu a může si to pak pozitivně přebrat na stomatochirurgii, kretén jeden a že jako když člověk ráno vstane, tak se sám sebe musí zeptat, co den předtím pozitivního udělal a musí to bejt něco jinýho, než že ste se před spaním zuli, protože to sice pozitivní je, ale tak nějak na hovno a pokud jste předešlej den nezachránili osazenstvo mateřský školky před uhořením, tak jste moc pozitivní nebyli a prostě je vidět, že vše se vrací v kruzích, protože to vyhrnování rukávů tady bylo v padesátejch letech, kdy se jezdilo na stavby mládeže a pozitivní byly i cihly, ze kterejch se republika budovala z gruntu.

Ty jo, to je tak, když má někdo prachy a může dělat píčoviny, aniž si musí brát úvěr.

I když, teď ze mne trochu mluví závist, protože já bejt v balíku, tak si taky splním sen. Můj sen je mít antikvariát, kde bych knihy vykupoval, ale nikomu bych nic neprodal. Měl bych ho vedle Hooka, teda až zkrachuje ten krámek s krmivem pro kočky a jiný ptáky, v létě bych seděl venku v houpacím křesle, popíjel pivko, čet si a chvílema bych pozoroval cvrkot. Jo, to by bylo moc fajn.

Tak, teď jsem vám prozradil svou třináctou komnatu, ale mohu si to dovolit, neb si nepřeji nic trestného.

Já vím, že normálně o víkendu píčoviny nepíšu, ale jelikož dodělávám knihu a chci to mít do Vánoc sfouknutý, mám to v sobotu a neděli jako rozcvičku. Oživit prstoklad a takový ty věci – znáte to.

Dnes chcát nebude, jelikož jsem u našich v Orlickejch horách. Je tu fajn. Zrovna soused vyhnal na louku několik veselých krav. Jsem dojat.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 24-11-12” - 3


    Eva   (24.11.2012 (12.51))

    Mně Pozitivní evoluce přijde jako sekta. Tak to na mě působí. Pitomio mění zase změnil rétoriku, doteď byl jeden "z nás" a nyní je zase ten, co musí žít v tom pitomým Česku a v Rakousku by mu bylo líp.


    skraloup13   (25.11.2012 (11.10))

    Pozitivní evoluce JE sekta...


    Eva   (25.11.2012 (16.52))

    Jo, přesně tak.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička